Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jestem Ed, od jakiegoś czasu jeżdżę A4 B7 2005r

Edytowane przez jaszczomp
Opublikowano

Witam!

Nazywam się Piotr. Mieszkam w Polsce. Obecnie posiadam 100 C4 2.8 AAH (174PS) ale w planach mam kupno Audi V8 4.2, ale przedtem rozbudowa warsztatu :).

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Marcin i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem A6/C5 2,5L 114Kw

Opublikowano

Witam

jestem posiadaczem a6 kombi z 1998 roku. Jestem miłośnikiem marki AUDI a zarazem samochodowym amatorem.

Opublikowano

Witam wszystkich po raz pierwszy na tym forum ,a to dlatego ,iż wczoraj kupiłem Audi A4 Avant.

Mam nadzieje ,że forum bedzie pomocne w wielu przypadkach .

Pozdrawiam Jarek Dołączona grafika

Opublikowano

Cześć :) Właśnie wymieniłem moją starą (ale niezawodną ) 80tkę (b4) 94rok na A6 2000r

No i szukając instrukcji po Polsku wylądowałem w tm oto miejscu dla miłośników "4splecionych kółek na grillu" ;P

POZDRAWIAM ;)

Opublikowano

Witam od czerwca jestem posiadaczem A6 w pelni usatysfakcjonowany:)

pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Portalu

lenny74

Opublikowano

Witam, Jestem Kuba jeżdżę sobie ile fabryka i przepisy pozwalają ;) moją A6 C4 z 1995 roku poj. 2600 benz+gaz z rejestracją NE Pozdrawiam miłośników marki.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 B6.

To moje pierwsze Audi i potrzebuję kilku informacji.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich milośników AUDI. Jeżdzę obecnie Toyotą Avensis, ale miałem 80 i A4, a w planach jest A6 AVANT quadro, najlepiej benzyna +LPG :hearteyes: