Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Tomek zakupiłem właśnie a4 2007 1.9 tdi szukam instrukcji mmi nawigacja

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, właśnie zauroczyło mnie A6 C6. Jestem na etapie sprawdzania nr vin, za chwilę przegląd przedzakupowy w ASO i ją kupię jeśli wszystko będzie ok. Pozdrawiam wszystkich fanów Audi

Opublikowano

Witam własnie nabyłem A4 b7 2.0 tdi. Jestem z Szczecina. Mam nadzieje ze sie przyjme na tym forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,tych co jeżdżą Audi,mam na imię Jan,kupiłem A4B7 ropniak,myślę że pomożecie w razie problemów.Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Bogumił i mieszkam w Holandii. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.8T z 2003.

Pozdrawiam

Opublikowano

witam jestem Romek jezdziłem audi a3 a teraz od niedawna jeżdzę audi a4b6 combi 130km super furka

Opublikowano

Cześć !

Mam na imię Rafał - od niespełna miesiąca jestem właścicielem A3 8p w dość skromnej wersji ( z silnikiem 1.6 ), za to z polskiego salonu.

Forum na pewno ma potencjał i dlatego podjąłem decyzję o rejestracji :)

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Jestem właścielem Audi A6 C5 2.8 od niedawna. Mam nadzieję, dzięki temu forum dowiem się o tym aucie znacznie więcej niż wiem obecnie.

Pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano

Sims!

Nazywam się Paweł i wszedłem niedawno w posiadanie A3 8P S-Line 2.0, 140 KM, automat DSG. Maszyna po przekładce zderzaków na S3 :hearteyes:

Do napisania!

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam

Jestem posiadaczem pięknego audi A4 B7 z 2004 roku. jestem z województwa lubelskiego , pozdrawiam wszystkich użytkowników marki Audi