Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię leszek

od dwóch lat pomykam audi A6 Avant w dieselku

siemka.....

Opublikowano

Hej, mam na imię Michał.

Kilka lat temu woziłem się Audi 100 C4 z motorem 2.8 AAH, a od wczoraj jeżdę A8 4.2 qattro:)

Opublikowano

Witam nazywam sie Przemek

Posiadam od marca audi d2 s8 2000r

chętnie pomogę :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów =) mam na imię Przemek.

Od niedawna jestem posiadaczem Audi a4 2002r. z silnikiem diesla 96kw.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich pasjonatów AUDI .

Mam na imie Tomek i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej A8 z 1994 roku 4.2 quattro.

Opublikowano

Witam Serdecznie mam na imie Michał od miesiaca posiadam Audi a3 sport back 2005 2.0 140ps .Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :) mam na imię Czarek od kilku miesięcy jeżdżę Audi A3 8P z 2004r. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam,

od trzech lat jestem zadowolonym posiadaczem coraz bardziej zmodzonej a4 B5 1.8T

Pzdr. wszystkich jeżdzących audi

Opublikowano

witam jestem arek mam audi a4 b6 1.9 tdi w sedanie jestem z niego zadowolony pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imię Rafał, 38 lat, audi a4 b8 kombi, póki co ładnie się sprawuje (audi, nie ja) :0

Opublikowano

Witam! Radek latam A4 3.0V6, spoko maszyna tylko nic o niej nie wiem.. Pozdro