Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Grzegorz - jestem nowym posiadaczem A4 Quattro, B7, 1.8T, 2005 r

poszukuję instrukcji obsługi w/w modelu.

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich uczestników forum, :) Mam na imie Krystian, od 2-ch miesięcy szczęśliwy posiadacz A4 avant z 2005 r. na podrasowanym 1,9 TDI. Wreszcie wiem jak wygląda prawdziwy samochód ;)

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Janusz.

Dotychczas jeździłem SEAT-ami ale po skasowaniu mojego Tolka od jutra będę jeźził A4 B6 1.9TDI.

To mó pierwszy diesel - zobaczymy jak to bęzie.

Opublikowano

Witam

Mam na imię Marta i od kiloku dni jeżdżę audi a4 b7 avant z 2007r. w dieselu. Komfort jazdy jest niesamowity.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Marta i od kilku dni jeżdżę audi a4b7 avant z 2007r. TDI. Komfort jazdy jest niesamowity.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam na imie Kamil jezdze a6 c5 sedan . pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze milo nami sie bedzie rozmawialo .

Opublikowano

Witam jestem Adrian i dopiero co dokonałem zakupu A4 rocznik 2007. Mam nadzieję że dzieki forum dowiem sięwięcej na temat nowego samochodu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, na imie mam Marcin, jestem szczesliwym posiadaczem a4 b7 2005. Mam nadzieje ze milo spedze tu czas, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam mam an imie Tomek

od trzech lat poruszam sie audii a4 '03 Avant 1.9tdi

mam nadzieje, że forum będzie się rozwijac...

pozdro :)

Opublikowano

Bogdan, taksówkarz z Wrocławia. Audi A6 z blisko pół miliona przejechanych km.

Witam serdecznie!

Opublikowano

Witam jestem Paweł od pół roku jestem posiadaczem audi A4 B6 1.9TDI 130km QUATTRO S-LINE, super samochodzik mam nadzieje ze u was dowiem sie o nim cos wiecej i bede mogl rowniez podzielic sie jakimis info z wami:). Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi:)