Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Tomek
od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem Audi a6 c5 1998r ;) 2,4 l
pzdr

Opublikowano

Witam Wszystkich, jestem z Legnicy, moja przygoda z obecną B6 jest całkiem przypadkowa.

Natomiast samochody audi i vw nie są dla mnie nowością.

Pozdrawiam 

Jacek

Opublikowano

Dzień dobry, zarejestrowałem się aby ściągnąć instrukcję do B6. Częściej jestem na forum AKP;-) ale może się to zmieni...

Opublikowano

Witam Piotrek z tej strony.

Od niedawna jestem posiadaczem A3 1.9 diesel 131 km

Jestem bardzo zadowolony z tego autka

pozdrawiam wszystkich weteranów jak i nowicjuszy forum  :siema:

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Michał, mam B7 i mam nadzieję że dzieki wam ulepszę ją troche :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, Mam na imee Darek i obecnie jezdze A6C5, wczesniej bylo A4B5 i 80B4.

Opublikowano

Siemka , jestem Paweł od dwóch lat jeżdze Audi A3 z 1999 roku . Mam nadzieje że znaję tu wiele porad  i instrukcji co do uzytkowania tak fajnego auta jakim jest Audi . Niestety ostatnimi czasy trochę mnie zawodzi ale myślę , że pomożecie mi w rozwiązaniu moich problemow . Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. To chyba najlepsze forum Audi na jakim byłem. Wszystko ładnie poukładane, tylko żeby się rozkręciło.

Pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Wożę się Audi A3 1.9 TDI.

Opublikowano

Halo Halo 

Od roku szusuje A3 i mam nadzieję, że na tej stronie znajdę ciekawe rzeczy :)

serdecznie wszystkich pozdrawiam 

Tomek

Opublikowano

Witam :) jestem posiadaczem audi a3 1.8 t :) oczekuje od forum ze znajde tu fajne porady z waszej strony odnosnie mojego samochodu . Dziękuje Pozdro

Opublikowano

Witam, mam na imię Roman, jeżdżę Audi od 2005r, kolejno A4 1,6tdi, A6 Avant 2.0 , A6 Quatrro Avant 2,5tdi (BAU), Pozdrawiam.