Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Jestem użytkownikiem Audi 100 C4 Avant 2.0 1993r

Opublikowano

Witam

Od 3 lat jestem szczęsliwym posiadaczem Audi a4 S7 avant s-line (2006r) z 2 litrowym diselkiem.

Opublikowano

Siemanko,

Mam na imię Andrzej, pochodzę z lubuskiego i na co dzień bujam się Audi A3 8p.

Opublikowano

Hej, 

Nazywam się Robert i na co dzień wożę się Audi Q7 4.2 TDI i jestem z niego bardzo zadowolony, choć mam teraz problem z czujnikiem.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Siemanko jestem Adrian

nie posiadam jeszcze audi , jeżdże vectrą B ,ale na 100% zmieniam auto na audi A4 b6, dlatego też zapisuje się na forum żeby zaczerpać więcej info na ten temat;]

Opublikowano

Witam wszystkich.
Z tej strony Jakub, poruszam się A4 B7 Avant w dieslu 1.9 2008r. Mam nadzieję, że znajdę tutaj ewentualną pomoc i będe miał mozliwośc pomocy innych pomimo mojej nikłej (póki co) wiedzy. ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam

mam problem i proszę o poradę. Jak w  audi Q5 sprowadzonym z USA mozna przystosować lampy tylne- chodzi o żółte kierunki, oraz lampy przednie. Czy trzeba nowe kupić a może da się coś  z tym zrobić ? a może ktoś ma instrukcję obsługi w  j. polskim ?

Edytowane przez lidka
Opublikowano (edytowane)

Witamz miasta Bytom. Kupilem czarnulke doslownie pare godzin temu. Musimy sie poznac blizej dlatego tu jestem

Edytowane przez greg65
Opublikowano

Witajcie!

Jestem Grzegorz, 29 lat, mieszkam na Mazurach. Niedawno kupiłem Audi A4 B6 1,8T z 2001 r., miałem kupić kolejny motocykl, ale doszedłem do wniosku, że auto przyda się bardziej :) Mimo, że samochodem jeżdzę od 11 lat i najeździłem kilkaset tys. km, jest to moje pierwsze, własne auto :) Audi kupiłem przypadkiem, szukałem BMW E46 kombi lub sedan, Passata kombi/sedan lub Golfa IV kombi. A4 B6 były poza moim budżetem, ale trafiła się prawdziwa okazja od znajomego (cięzko w to uwieżyć, okazji na allegro nie brakuje, ale tu było tak na prawdę). To chyab wszystko.

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Hej,

Mam na imię Paweł. Od 4lat dobrze się prowadzi A4 B7 Avant.

Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez olchapol
Opublikowano

Witam

Mam na imię Marcin. Jestem posiadaczem A4 B7. Pochodzę z Kielce. Znalazłem to forum w poszukiwaniu instrukcji obsługi to nawigacji RNS-E.