Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

mam na imię Jacek. Za dwa dni stanę się najprawdopodobniej właścicielem upragnionego Audi A4 2.0 tfsi quattro. Dotychczas jeździłem ponad 10 lat Seatem Toledo.

Pozdrawiam

Edytowane przez Jackal
Opublikowano (edytowane)

Hey. Krzysztof i kupiłem audi a4 b7 z 2007. Jak więkoszośc chyba borykam się ze standardowymi problemami. Polskie menu i nawigacja. ;-)

Edytowane przez asambler
Opublikowano

Witam nazywam Tomek

od miesiaca jezdze audi A4 b7 2.0T Quattro

Obecnie przebywam poza granicami kraju

Opublikowano

Witam  wszystkich.

Mam na imię Grzegorz i od kilku dni jeżdzę A4 2001 r 1,8 150 KM.

To już drugie moje Audi - i myślę że będę zadowolony z obecnego jak z poprzedniego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Radek jeżdżę A4 B6, lubię czasami coś popsuc. Liczę na wzajemną współpracę! Pozdrawiam:)

Opublikowano

Witam!!! :D

Z tej strony Mariusz z Gniezna. Od października 12' jestem właścicielem Audi A4 b6 Avant rok 2001 1,8T 150KM ze skrzynia Multitronik. Mam nadzieje że będę mógł komus pomóc i zarazem ja będę mógł skorzystac z Waszych rad i porad  :rolleyes:

Opublikowano

Witam, Michał z Trójmiasta z tej strony 

właśnie stałem się właścicielem audi a4 B7 Avant :)

2.0 140km

Opublikowano

Witam !na imie mam Andrzej świeżo po zakupie A4 Avant 2007r S-line motor 2,0 170 kucyków piekny! to już moja trzecia Audiczka poprzednie to B5 sedan benzyna ,ostatnio B6 sedan 1,9 tdi pozdrawiam wszystkich na forum i moderatorow !!!!

Opublikowano

Witam.

Mam na imię  Jarek .Od dwóch lat  jestem właścicielem Audi A6  C5 1.9 TDI  1998 rocznik. Mam nadzieję, że  wspólnie będziemy zgłębiać tajniki  A6

Pozdrawiam!

Opublikowano

witam

Krzysiek ze Szczecinka

mam a6 c5 1.9 tdi i

seat corodba 1.9 tdi :)

Opublikowano

Witam użytkowników czterech lśniących kółek.... Wraz z żoną poruszamy się A4 i A3 - obie w benzynie ..... 1.8 i 1,6..... Pozdrawiamy serdecznie....

Opublikowano

Siema od wczoraj posiadacz 

A4 B6 

2,5 TDI Quattro

nie wiem czemu ale nie mam dostepu do roznych tematow na forum :( 

Opublikowano

Witam. Od niedzieli jestem jak na razie szczęśliwym posiadaczem A4 z benzynowym silnikiem 2.0. Mam nadzieję że będzie duuużo mnie awaryjne niż moja poprzednia Laguna2. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

W dniu wczorajszym stałem się posiadaczem A4 3.0 TDI, mam nadzieję, że szczęśliwym;).

Tomek z Opola Lub.

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam,

Od miesiąca jeżdżę A4 B7 2,0 170 km. To moje pierwsze Audi i jestem bardzo zadowolony.

Bober

Opublikowano

Witam mam na imie Patryk ale wole jak mowia na mnie juzik.
W weekend kupilem audi a4 b6 w diesel'u.

Opublikowano

Witam Cała społecznoś :)

Nazywam się Tomek.

Mam Audi A4 B6  1.9 TDI 131 KM
Swietne forum dlatego myślę że bedę tu czestym gościem.

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Paweł , od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi a3 8p 2.0 TDI bkd, interesuję się mechaniką, elektroniką samochodową :)

Opublikowano

Witam. Denis. Audi A4 b6 2.0. Miałem już taką samą wcześniej, nawet w tym samym kolorze. Pózniej zamieniłem na mazdę xedos 9 2.5 ale jednak audi bardziej mi pasuje, więc wróciłem. Tym razem automat i biegi w kierownicy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy oraz fanów aut marki Audi, od kilku dni jestem posiadaczem a4 b6 3.0 V6 220km