Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Dawid i od niedawna jestem użytkownikiem Audi A4 B7

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :piwo:

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Mam na imię Marcin.

Przymierzam się do zakupu A3 8P.

Forum stanowi dla mnie bogata kopalnię wiedzy.

Opublikowano

Witam, jestem Ewela!

Obecnie posiadam audi A6 C5  ;)

Liczę na uzyskanie wielu ciekawych informacji na temat mojego autka   :lol:

Pozdro dla wszystkich forumowiczów  :lol:

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, nazywam się Michał, jeżdże audi a4b7 mam nadzieję, że znajdę tu trochę informacji na temat tego auta. pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, nazywam się Mateo, jestem posiadaczem A3 od... dzisiaj :-) Postaram się aktywnie udzielać na auditimes. Pozdrowienia dla Wszystkich

Opublikowano

Witam, 

Krzysiek z tej strony. Od tygodnia jestem właścicielem Audia A4 Avant S line - całej srebrnej strzały! Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam,

Jestem posiadaczem Audi A4 S-line zrobioną pod styl RS4. Z daleka można się pomylić :)

Pozdrawiam.

Michał.

Opublikowano

Witam
Nazywam się Wojtek, niedawno zakupiłem Audi A3 z 1999 roku z 90 konnym silnikiem 1.9 TDI.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Witam,

Jestem Krzysiek.

Od miesiąca posiadam Audi A3.

Pozdrawiam

Opublikowano

WITAM JESTEM MARIUSZ OD NIE DAWNA ZOSTAŁEM POSIADACZEM AUDI A4 B6 1.9 TDI . MAM NADZIEJE ZE DUZO SIE DOWIEM NA FORUM POZDRAWIAM :)

Opublikowano

Witam jestem Paweł

Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam nazywam się Dawid

jestem świeżo po zakupie Audi A6C6 rok 2007 mam nadzieje ze znajdę tutaj parę ciekawych tematu jak i również porad związanych z ta marka

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Jestem  z Wrocławia i mam A4 B5 96r. 1.8 automat.

Opublikowano

Cześć 

Jestem Damian

Jeżdżę Audi A4 B6 2004 r. Mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie tematy a także postaram się pomóc innym udzielając się w tematach. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam świeżo zakupione A8 D2 2,5 180KM, mam nadzieje ze znajde tu wszystko co związane z moim nowym cackiem:)