Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nie do końca szczęśliwą posiadaczką ( Audi A4 B5 poj. 1,8 benzyna ) ponieważ - po rozgrzaniu zaświeca się kontrolka oleju i stukają zawory. Może ktoś wie co jej dolega ? pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Piotr i jestem posiadaczem AUDI S8 D2 z 1996 roku.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich na forum i jest mi miło,że znalazłem się w tak wybranym gronie :)

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Kamil i jestem uzależniony od motoryzacji...

Przesiadłem się z Hond na Audi A4B5 Avant z 97' roku, trochę nad nim popracuję i zobaczę co wyjdzie.

Pozdrawiam,

Opublikowano

witam :) od tygodnia jeżdżę audi A4 1.8T 2006r:) sedan jest wspaniała :) , mam nadzieje że czas pozwolina zlocik jakiś:) i na małemodyfikacjeswojegoaudi:)

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Jestem zadowolonym posiadaczem A4 B7 Avanta 2.0 Tdi od 3 lat, trochę razem już przeszliśmy dobrego i złego - chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Jestem nowym posiadaczem  A4 B7 Avanta1.9.0 TDi od 1 miesiąca. 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem nowym użytkownikiem forum ;D
Ostatnio kupiłem audi i mam nadzieję że znajdę tutaj sporo ciekawych informacji ;)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! Od 2 tyg stałem się zadowolonym posiadaczem Audi:)

Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Jurek. Od kilku dni jestem właścicielem audi A4 w wersji B7 S-line z 2006 roku.

Opublikowano

Witam jestem Damian jestem z okolicy szczecina niedawno kupiłem audi a3 1997r 1.9Tdi 90km Nie dostałem jednak do niej instrukcji obsługi i poszukuje takiej. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imię Darek. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant.

Mam nadzieję, że na tym forum będę mógł niejednokrotnie skorzystać z rad, a także wspomóc niektórych swoją wiedzą.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Witam wszystkich AUDI-MANIAKÓW :siema: Moja LALUNIA to A6 C5 2.5 TDI 2001R. Z LIFTEM NA 2002R. ŻYCZĘ WSZYSTKIM samego zadowolenia ze swoich autek i tysięcy bezproblemowo przejechanych kilometrów

Opublikowano

Witam,

Jestem z Warszawy, szczęśliwcem posiadania audi a3 8l 1998 :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów :)