Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej, jestem szczęśliwym nabywcą A4 B7 Avant 2.0 TDI mam nadzieję, że nie na krótko :)

Serdecznie wszystkich pozdrawiam na forum.

Opublikowano

Witam nazywam się Sebastian  jestem z Lublina  
posiadam Audi A4 b5  z1998r
1.9 tdi 110 koni :)

Opublikowano

Witam,

mam na imię Paweł i od kilku dni jeżdżę audi a4 b6 1.8T

Mam zamiar nieco pogrzebac sam w tym samochodzie więc nie raz pewnie będę porzebował Waszej pomocy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Szczęśliwych Posiadaczy  AUDI  Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i życzę miłej współpracy na forum użytkowników naszych Aut  :bn:

post-4030-0-53114000-1390819094_thumb.jp

Opublikowano

Witam! Nazywam się Alicja i razem z mężem jesteśmy w posiadaniu pięknego audi A4 B6 w kolorze czerwonym. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Opublikowano

witam, mam na imie Albert, posiadam A3-jeczke 8L 1.6 101KM z 98r. mam nadzieje ze uzytkownicy tego forum bede sobie wzajemnie pomocni, pzdr

Opublikowano

Witam wszystkich po raz pierwszy. Jako nowy użytkownik tego forum dodam, że jestem starym użytkownikiem TT-ki 1,8 turbo 8N 225 kM rocznik 2003. Witajcie.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Jestem Wojtuch i od dwoch dni jestem szczęśliwym posiadaczem A6 C5 :D :D :D

Opublikowano

Witam wszystkich! Z tej strony Aga ze Szczecina. Jeżdzę audi a3 97r. 1,8, 125 koni. Czasem poszukuję jakiś informacji o autku wieć będę tu zaglądać. :sortof:

Opublikowano

Witam i pozdrawiam! Posiadam Audi Coupe B3 z silnikiem 2.3 NG.

Opublikowano

Witam.

NA tą chwilę jestem posiadaczem Forda mondeo kombi. Pojawiłem sie tu ponieważ moim następnym autem będzie napewno Audi. Konkretnie wybór zawężony jest do A6/S6 kombi, A8/S8 napewno silnik V8 4.2 i raczej skrzynia manual.

Opublikowano

cześć, jestem tutaj nowy ale od razu mam pytanie : mam audi a3 8p ( 2003 ) 1.6 jakiś czas temu pojawil się problem z odpalaniem na zimnym silniku - trochę skaczą obroty i gasnie ( odpalenie na cieplym-bez problemu ) wie ktoś co to może być ??? z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Czesc jestem Nowy taka mam ksywke i na forum tez jestem nowy ;P zamierzam kupic sobie audi A3 8p 2.0 fsi mysle ze moja przygoda z Audi bedzie lepsza niz z Roverem ;d pozdrawiam ;)