Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nazywam się Mirek i od września jeżdżę Audi A4 B6 1.8 T 150 KM benz + lpg. Wcześniej jeździłem audi 80 b4 w diesielku. Pochodzę z Bieszczad a aktualnie przebywam w Warszawie.

Pozdrawiam i do usłyszenia

Opublikowano

Witam,

jestem Patryk ostatnio nabyłem Audi a4 b6 poprzednio było b5. Cieszę się, że mogłem do Was dołączyć. Pozdrawiam serdecznie :) 

Opublikowano

Witam, jestem Mirek  mam  Audi A6C5   jestem  z  Gorzowa  Wlkp.

Opublikowano

Witam jestem Artur.Swiezo nabylem Audi A3 8P z 2003 roku.Jestem z Legnicy.Pozdrawiam cale forum.

Opublikowano

Witam, mam na imię Gabriel. Mieszkam w Lublinie. Przez kilka lat jeździłem Audi A4 B5 1.8. Sentyment pozostał i aktualnie rozglądam się za B7 1.8 T. Mam nadzieję, że wkrótce uda się spełnic marzenie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Kamil, jestem z Jaworzna i zamierzam stać się właścicielem Audi, liczę na Waszą pomoc.

Pzodrawiam.

Opublikowano

Witam! Pozdrawiam że Szczęki obok Brodnicy.

Witam,

Mam na imię Kamil, jestem z Jaworzna i zamierzam stać się właścicielem Audi, liczę na Waszą pomoc.

Pzodrawiam.

Od niedawna posiadam A6 c5 i liczę w tej kwestii na pomoc.

Opublikowano

Cześć nazywam się Rysiek, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi A3 8P.

Mam nadzieję znaleźć na tym forum sporo przydatnych informacji :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem posiadaczem A4 B5 avant 1.8 T i A3 8l 1.8T. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Posiadam Audi A4 B7.  Mam tylko jeden problem, nie wiem co oznacza ten znaczek zaznaczony na zdjęciu. Jeżeli ktoś wie prosze o odpowiedź.

Pozdrawiam posejdon009

post-15878-0-29979000-1393451134_thumb.p

Opublikowano

Siemanko jestem ze Szczecina jezdze Audi A3 8P 2,0 TDI 2009 Rok.

:sortof: pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Jestem Sebastian, od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem podwójnych 4 kółek :)

Cieszę się że mogłem do Was dołączyć. Liczę że formu będzie bogatym kompedium wiedzy i wsparcia na wiadomy temat :)

Opublikowano

Witam mam na imię Piotr
Nowy nabytek to

Audi A4 B6 (2003)
1.9 TDI avant

pozdr

Opublikowano

witam mam na imię kamil

tydzień temu kupiłem audi a4 b6 2,4 w cabrio

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Mariusz od dziś stałem się posiadaczem Audi A6 C5 2003 2,5 TDI TIPTRONIC.

Jest to mój drugi samochód - tym razem mój. Beemę oddałem żonie :D Pozdrówka