Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem świeżym właścicielem A3 8L i mam nadzieję że te forum pomoże mi w łatwiejszym użytkowaniu tego auta. 

pozdr

Opublikowano

Witam nazywam się Łukasz mieszkam na terenie województwa kujawsko-pomorskiego , od kilku dni jestem posiadaczem audi A4 B6 kombi 2002 rok 1.9 TDI.

Opublikowano

Witam panowie 

Mam na imię Michał, zakupiłem wymarzony egzemplarz a4 b6 i wpadłem na forum aby zasięgnąć porad specjalistów z forum.

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drodze!!!! ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Jestem posiadaczem A4 B7 Avant 2005r 2,0TDI 140KM

Mieszkam w Holandii

Edytowane przez bystry384
Opublikowano

Witam,

Michał, właśnie nabyłem A3 S-line 2007. Dołączyłem do forum żeby kożystać z wiedzy doświadczonych użytkowników i dzielić się swoimi doświadczeniami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Witek mam na imie, siedze za granica. Poruszam się moją Audi A6 C5 silnik 1.8t niestety zagazowany.

Pozdrawiam Witold

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A6 C5 w quattro, 2.5tdi. Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam wszystkich od niedawna jestem właścicielem AUDI A3 2.0 QUATTRO pozdrawiam 

Opublikowano

Witam,

Wlasnie sie zarejestrowalem w serwisie!

Jestem posiadaczem a6(c6) 2006

pozdro z Dublina

Janusz

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum

Mam na imię Michał i,jeździłem A3-ką ,a teraz posiadam od pół roku Audi A4 B6 2,5 TDI 163 KM.

Pozadrawiam

Opublikowano

Witajcie ;D Od 3 lat jestem posiadaczem Audi A3 1.9TDi 110KM z którego jestem strasznie zadowolony. Kilka dni temu powiększyła mi się rodzina o Audi S4 B7 2.0TDi 170KM. Pozdrawiam wszystkich ;)

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Mariusz,

Od ponad roku jestem zadowolonym posiadaczem Audi A3 8P 1,9TDI  :)

Pozdrawiam z Wrocławia

Opublikowano

Witam

Od 3 dni mam A4 B7 2,0. z 2007roku.  I już mam problem z DPF -em. Pozdrawiam z Olsztyna.

Opublikowano

Witam, jestem Dawid. Audi jeżdżę od około 4 miesięcy. Trafiłem przeglądając google. 
1.9 TDi jak zwykle w formie i nie zawodne  :D 
Mam nadzieję że będę mógł się czegoś jeszcze dowiedzieć o tych przepięknych samochodach.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników AudiTimes  :)

Opublikowano

Witam, od niedawna jestem właścicielem Audi A4 B7 S line, 1.9 Diesel. Naturalnie przyłączam się w celu lepszego poznania samochodu. Pozdrawiam, Adam

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam  :)

Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 B6 kombi 2004 rok 1.9 tdi 130KM. Zakupiłem go z pewnej ręki od kumpla z pracy i jestem bardzo zadowolony.

Kiedyś posiadałem Audi 80 B4 no i po latach eksperymentów z różnymi markami wróciłem do jedynie słusznej :)

Co do samego mnie ;) - mam na imię Jacek, mieszkam na warszawskim Grochowie a ściślej Witolinie, pyknęło mi już 44 wiosny :D 

Mam nadzieję służyć pomocą jak i liczę na Waszą ...