amiszkin Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny0056 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cześć jestem Andrzej, pochodzę z Jastrzębia i od prawie roku jestem posiadaczem Audi A6 C6 Avant z silnikiem V6 2.7 TDI. Model jest z 2007 roku. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre07 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SExpert Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemob6 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siemanko wszystkim. Od 4 dni A4 b6 1.9 TDI Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek1329 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam mam na imię Lucjan od paru dni jestem posiadaczem audi A4 B7 avant 2.0 benzynaJestem z okolic Bolesławca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi'ofil Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam wszystkichJestem old posiadaczem A4 B6Znalazłem właśnie u was interesujący mnie post: http://www.auditimes.pl/topic/1539-klapy-od-nawiewu/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziq666 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Cześć, nazywam się Paweł i własnie kupiłem śliczne Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszatekh13 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam serdecznie ! Właśnie stałem się posiadaczem A4 B7 i postaram się jak najczęściej współpracować z forum, zarówno z pytaniami swoimi jak i pomocą dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piazer Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Siema mam na imie Kamil wlasnie nabylem a4 b7 1.8t i chce sie dowiedziec kilku rzeczy na temat auta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Dew Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Cześć jestem Tomek i mam audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1976 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 witam jestem Artur, audi A6 C5 1.8 turbo 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis_pl Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, jestem Darek, nie mam audi, ale bardzo chciałbym mieć. Mam natomiast domenę - audipolska.pl którą chcę sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia74 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 witam all a 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovi Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam wszystkich, jestem nowym właścicielem audi a6 allroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koompel Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam,Za 2 tygodnie stanę się właścicielem A4 B7 Avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich .... mam na imię David i to jest moje pierwsze audi A4 B7 2. TDI Avant automat w życiu które mam od wczoraj, w cześniej Audi nie miałem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Edytowane 31 Października 2014 przez Marszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpoznan Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dzień dobry. Od dzisiaj jestem posiadaczem Audi A4 B6. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tribunal Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocholeremilogin Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam. Na imie mam Mirek. Mieszkam we Wrocławiu. Audi A3 jest moim pierwszym samochodem. Zdaje sie ze calkiem fajnym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciratius Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Hej Witam posiadam AUDI A6c5 quattro z 1999r. 2,8 193 km auto pochodzi z USA Mam nadzieję że przy waszej pomocy obsługa tego pięknego auta będzie bezproblemowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam ,posiadam Audi A3 z 1997 TDI 66kW, chciałby przy waszej pomocy przedłużyc jego żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolay Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Siema, Mikołaj jestem. Jestem szczęśliwym posiadaczem s6 c5 avant. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigas Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam po raz pierwszy. jak sie oswoję z forum to sie odezwę. Od dzisiaj Audi A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu123 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Siema wszystkim od 2 miesiecy 1.8t AVJ 150 soczyste pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi