markusmaxi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JLO Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich właścicieli Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaskok Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 :siema:Maciej wita wszystkich na forum Audi. Jestem z Gdyni moje Audi a4b5 Awant 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkaczy23 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam,od 5 lat jeżdżę Audi A4 B6 w kombi 139 KM automat. wciąż super auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz1967 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam mam na imię Grzegorz i od 16 pażdziernika jestem posiadaczem Audi A4 i już jestem zachwycony tym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi25 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam wszystkich. Nazywam się Adam od roku jeżdżę Audi A4 B7 170KM w Quattro 2007 roku. Mam nadzieję że pomożecie mi rozwiązać kilka problemów z moim Audi. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosstek Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam wszystkich.Od niedawna posiadam A4 B6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronika85 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 witam nazywam sie Weronikaod dwóch dni jezdze audi A4 b6 w dieselku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronika85 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 witam nazywam sie Weronikaod dwóch dni jezdze audi A4 b6 w dieselku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunner Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Uszanowanie Wszystkim... Mam na imię Robert, jestem ze Szczecina, zachorowałem na A6 allroda poszukiwania trwają...Najlepszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz4829 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponidzie Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 WitamObecnie A6 quatro, 2.5 TDI oraz Q7 3.0 TDI.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaKK Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam. Znajoma kupiła sobie Audi A4 S-line. Zakochałam się w samochodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany223 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam! Po Fiacie, Oplach i VW przyszedł czas na Audi. Mam je dopiero od tygodnia ale bardzo mi się podoba No i jak na razie wszystko działa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian31111 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam mam na imię Damian i właśnie szukam Audi A6 c6. Jak coś znajdę to się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Contagious Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam jestem Konrad i posiadam A4 B6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skali1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam, mam na imię Sławek, mieszkam w Świnoujściu planuję kupić Audi. Tyle na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akai88 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek3105 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam.Mam na imię Andrzej , mieszkam w Kątach Wrocławskich.Autka jakie posiadam to AUDI A6C5 1,9 tdi (131 KM) 2003r i Audi A4B6 1,8t (150 KM) 2001r tym jeżdzi żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilasdasd Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek6 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam posiadam Audi a4 b7 avant 1.8t najlepsze auto jakie moglem kupic polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreek01 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam Andrzej z Opola zakupiłem niedawno audi A6C6 w dieselku.Więc pewnie będzie dużo pytań w razie problemów :-))) (oby nie).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN88 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam, jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Audi A4. Mam nadzieję że znajdę tutaj wiele ciekawych pomysłów na "rozbudowanie" autka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam wszystkich Mam na imię Robert, mieszkam w Łomży a obecnie studiuję w Warszawie.Już od marca jestem razem z moją wymażoną dzieciną A6 C5.Na teraz to chyba tyle Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiklb Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Siemka, jestem Dawid, jestem z Kluczborka (woj. opolskie). Od miesiąca jeżdze audikiem a4 b6 2.0 benzynka, wczesniej byly audi 80, i a4 b5. Mam nadzieje ze bedziemy sobie pomagać w problemach jak i doborach częśći itd Pozdrawiam! =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi