Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim,

mam na imię Mikołaj i jestem z Kalisza w Wlkp. Obecnie mieszkam i pracuję w Wa-wie. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7 Avant Sline 2.0 tdi. 

Opublikowano

Wiam wszystkich!

Mam na imie Mariusz i od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 avant quatro.

Opublikowano

Cześć, mam na imię Piotr.

W audi jestem zakochany od zawsze i obecnie jeżdżę A6 avant z 98 roku.

Liczę, że forum będzie rozkręcało się coraz bardziej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

nazywam się Michal

jestem z woj. lubelskiego od niedawna jestem posiadaczem audi 4a b7 avant 2005r 1,8T 163MK

Opublikowano

Witam od roku posiadam A6 C6 2,4 benzyna +lpg a od tyg tak jak w opisie A3 jestem z zamoscia posiadam VCDS pozdro

Opublikowano

Siema

Jestem Bartek, nie mam jeszcze Audicy, ale mam nadzieję że już za niedługo będę posiadaczem A4

Opublikowano

Witam
nazywam się Marek

jestem z woj. Lubuskiego od niedawna jestem posiadaczem Audi A3 8P z 2010 roku

Opublikowano

Witam
jestem Gabi, właśnie jestem w trakcie nabywania Audi a3, 2004r, 1,9 tdi. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Hej:) Mam na imie Ewa i od dzisiaj jestem szczesliwa posiadczaka A4ki B7 z konca 2006 roku w sedanie, 1.9 TDI na chipie, aktualnie 146KM ;)

Serdecznie pozdrawiam:]

Opublikowano

Witam wszystkich razem i z osobna :-)

Od niespełna 12h posiadaczka Audi A4/B7 Avant 2.0 diesel :D

Opublikowano

Siemanko :)

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 2.7 biturbo quattro :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć, mam na imie Michał. Jeżdżę Audi A4 B7 z 2006r w benzynie. Mieszkam pod Częstochową ;)

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Radek. Jestem z woj. Lubelskiego, jestem fanatykiem audi. Jeżdżę audi a6 c5 1.8T 150km .

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Witam,

nazywam się Marek, prowadzę serwis samochodowy specjalizujący się w modyfikacjach i tuningu.

Opublikowano (edytowane)

Witam, nazywam się Rafal i jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 B7 2006. Pozdrowienia dla wszystkich.

Edytowane przez rafm44
Opublikowano

Cześć, tu Asia córka posiadacza A4, która też chce wiedzieć o co kaman :) Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć

Jestem krzysiek z kwidzyna

Poruszam sie audi a6 c5 w benzynce 2,4  165 kucyków

Opublikowano

Witam wszystkich:) Mam na imię Adam i jestem tu żeby trochę dowiedzieć się co i jak z moim A6 C5 1,9 tdi AFN;)