Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem posiadaczem Audi A4B6 z 2001r.

Pozdrowienia!!!!!

Opublikowano

witam.

nazywam się Dariusz z świętokrzyskiego ostanie 5 lat jeździłem VW Passat B5 1,9 TDI 110 KM,

w tym roku już posiadam Audi A5 C5 1,9 TDI 110 KM

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Kolegów i Koleżanki.

Jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.8 T 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem Grzegorz. Od miesiąca posiadam audi a4 b6. Mam nadzieje ze to forum pomoże mi w użytkowaniu tego auta. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich! Na imię mam Zbyszek pochodzę z Podkarpacia, ja dopiero kupiłem pierwsze auto Audi A3 1,6 benzyna z 2004 i chciałbym z korzystać z podpowiedzi doświadczonych użytkowników tych aut, na początek interesowała by mnie instrukcja w języku polskim, jeżeli ktoś mógłby wskazać gdzie mogę takową zdobyć, to z góry dziękuję.

Opublikowano

Cześć. Jestem posiadaczem A4 B6 1.9 tdi 131 km. Jest to moje już któreś tam audi. Pozdrawiam wszystkich fanow A4.

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów i miłośników samochodów marki Audi .Od miesiąca jestem posiadaczem A6 C5 , jest to mój pierwszy samochód tej marki ,dlatego chcę się czegoś nauczyć od innych użytkowników . Pozdrawiam Artur 

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

od miesiąca jestem użytkownikiem AUDI A4 B7 2005.

Pozdr.

Andrzej

Opublikowano

Cześć jestem Mateusz. Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 2.7 biturbo z 2001r. Autko jeździ fantastycznie i jestem z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi bo to doskonały wybór :D

Opublikowano

Witam jestem nową właścicielką Audi a3 2001r 1,6benzyna.Chciałabym was prosić o instrukcję obsługi szczególnie o klimatronik.Zgóry dziękuję

Opublikowano

Witam na imię mam Sławek. Jestem właścicielem Audi A6 Allroad 3,0 TDI. Mieszkam w Krakowie i wszystkich pozdrawiam! :bn:

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Siemka Jestem Lukasz pochodze z gryfina pod szczecinem ,mieszkam aktualnie w berlinie i jezdrze Audi a3 8p

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Rafał. Właśnie kupiłem Audi a4 b7. Będę tu częstym gościem.

Opublikowano

Witam, z tej strony Marcin jeżdżę Audi A4 B6 2004 131 konny dieselek 1.9 ;)

Opublikowano

Witam. Jestem Tomek.

Posiadam Audi A4 B6 2.0 8E 2001r.

Wcześniej Audi 100 CS quattro 2.3E 1982 r. (dalej na chodzie). :)

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Agnieszka.

Od dziś jestem (mam nadzieję szczęśliwą) właścicielką Audi a3. Bardzo się cieszę, że znalazłam takie przydatne dla mnie forum!!!

Opublikowano

Witam

Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b8 w dieslu, mam nadzieję że dowiem się wielu ciekawych rzeczy przeglądając to forum.

Pozdrawiam wszystkich

Sławek