walper Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem Audi A4B6 z 2001r. Pozdrowienia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabura Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 witam.nazywam się Dariusz z świętokrzyskiego ostanie 5 lat jeździłem VW Passat B5 1,9 TDI 110 KM,w tym roku już posiadam Audi A5 C5 1,9 TDI 110 KMPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gardom Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam Kolegów i Koleżanki.Jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.8 T Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namin Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 WitamMam na imię MarcinZnowu pomykam Audi A6 C5 2,8 Q Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes216 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam, jestem Grzegorz. Od miesiąca posiadam audi a4 b6. Mam nadzieje ze to forum pomoże mi w użytkowaniu tego auta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam wszystkich! Na imię mam Zbyszek pochodzę z Podkarpacia, ja dopiero kupiłem pierwsze auto Audi A3 1,6 benzyna z 2004 i chciałbym z korzystać z podpowiedzi doświadczonych użytkowników tych aut, na początek interesowała by mnie instrukcja w języku polskim, jeżeli ktoś mógłby wskazać gdzie mogę takową zdobyć, to z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.mo Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam na imię mam PiotrŻona jeździ Audi A4 b7 AvantPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek O Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 WitamJestem Rysiek mam Audi A4 B6 1,9tdi z 2004r pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Cześć. Jestem posiadaczem A4 B6 1.9 tdi 131 km. Jest to moje już któreś tam audi. Pozdrawiam wszystkich fanow A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metalmajster Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie.. Mieszkam w OSTr samochód Audi A4 werja B7 2,0 TFSI wersja USA.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekc5 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam serdecznie forumowiczów i miłośników samochodów marki Audi .Od miesiąca jestem posiadaczem A6 C5 , jest to mój pierwszy samochód tej marki ,dlatego chcę się czegoś nauczyć od innych użytkowników . Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 cześć jacek olszty posiadacz audi A4 od 5 lat 2.0 150 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsk2a Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centrum-sprzegla Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 witam wszystkich bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrjub Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie,od miesiąca jestem użytkownikiem AUDI A4 B7 2005. Pozdr.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo414 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cześć jestem Mateusz. Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 2.7 biturbo z 2001r. Autko jeździ fantastycznie i jestem z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi bo to doskonały wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila13 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam jestem nową właścicielką Audi a3 2001r 1,6benzyna.Chciałabym was prosić o instrukcję obsługi szczególnie o klimatronik.Zgóry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozek Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam na imię mam Sławek. Jestem właścicielem Audi A6 Allroad 3,0 TDI. Mieszkam w Krakowie i wszystkich pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaniu2110 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Siemka Jestem Lukasz pochodze z gryfina pod szczecinem ,mieszkam aktualnie w berlinie i jezdrze Audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binder Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Cześć. Mam na imię Rafał. Właśnie kupiłem Audi a4 b7. Będę tu częstym gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam, z tej strony Marcin jeżdżę Audi A4 B6 2004 131 konny dieselek 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavster Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom30 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam. Jestem Tomek.Posiadam Audi A4 B6 2.0 8E 2001r.Wcześniej Audi 100 CS quattro 2.3E 1982 r. (dalej na chodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anika99 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam. Mam na imię Agnieszka.Od dziś jestem (mam nadzieję szczęśliwą) właścicielką Audi a3. Bardzo się cieszę, że znalazłam takie przydatne dla mnie forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gietki Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b8 w dieslu, mam nadzieję że dowiem się wielu ciekawych rzeczy przeglądając to forum. Pozdrawiam wszystkichSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi