fakir Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 WitamOd niedawna posiadam Audi A4 B7 Avant.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabllo1978 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam WSZYSTKICH ! Nazywam się Paweł, od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B7 z silnikiem 2.0 tdi 170KMJestem z Rzeszowa Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepapsx Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Cześć wszystkim,Łukasz z pod Wrocławia,od tygodnia jeżdżę Audi A4 B6 Avant 2001 2.0 Benzyna + LPG.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2.0TDI Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Paweł, Audi A4 B7 Avant 2.0 TDI z okolic Wroclawia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdniee Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 S3 koszalin szybkie i audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss7720 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Hej! witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem audi A4 B7. Posiadam ten samochód dwa dni, zobaczymy jak będzie się sprawował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroo Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :-)Marek A3 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gintas Rudzevičius Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam WSZYSTKICH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiotrek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kłaniam się wszystkim AudiManiakom! Opowiem Wam swoją historię: zmieniłem Renault na Audi, młodsze auto zamieniłem na starsze, gorzej wyposażone... i nie żałuję! Mam go dopiero parę dni, ale coraz bardziej mi się podoba. Na początek instrukcja... o rany, po niemiecku! Dlatego przyłączyłem się do Was, bo poza tym, odpukać, wszystko działa. No, prawie wszystko... ale wiosna tuż, więc na pewno coś sobie do pomajstrowania znajdę, choćby wycieraczki zmienić, a wtedy jak w dym, do Was po poradę. Póki co pozdrawiam i do zobaczenia na trasie, Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylu95 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszKubinski Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam Łukasz Gdyniaaudi a3 8l AKL 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DariuszB Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Cześć wszystkim mam Audi A6 c5 2.5tdi v6 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzVedOvsky993 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam, zakupiłem a4 b6 2.0 z 2002roku w sedanie, jest śliczna pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcwiciu Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam WSZYSTKICH ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech67 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam wszyskich miłosników samochodów Audi i nie tylko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 WitamMarcin z ŁódziA8 D2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUSZYN72 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam wszystkich, Zbyszek, od niecałego tygodnia mam a4 b6 2004r 1.9 tdi quattro- mam nadzieję, że nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekdraiwer Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam,wszystkich jestem nowy na tym forum, jestem z Warszawy moje auto to Audi A4 B6 1.9 TDI 130km Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjonski Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dzien dobry, Piotrek, audi A3, 2011, 1,6 TDI, 105 KM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYCHA Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek81 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam wszystkich, mam na imię Maciek i jestem szcześliwym posiadaczek A6 C5 w benzynce. Postaram podzielić się swoimi spostrzeżeniami z całą społecznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechux Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemik28 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordmm Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam na forum. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek507799 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam,wczoraj zakupiłem swoje pierwsze Audi A4 B6 Avant, wcześniej jeździłem Leonem I no i muszę stwierdzić, że nie ma porównania.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi