Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam WSZYSTKICH !

Nazywam się Paweł, od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B7 z silnikiem 2.0 tdi 170KM

Jestem z Rzeszowa

Pozdrawaim

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Łukasz z pod Wrocławia,

od tygodnia jeżdżę Audi A4 B6 Avant 2001 2.0 Benzyna + LPG.

Pozdr.

Opublikowano

Hej! witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem audi A4 B7. Posiadam ten samochód dwa dni, zobaczymy jak będzie się sprawował.

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :-)

Marek A3 2.0 TDI

Opublikowano

Kłaniam się wszystkim AudiManiakom!

Opowiem Wam swoją historię: zmieniłem Renault na Audi, młodsze auto zamieniłem na starsze, gorzej wyposażone... i nie żałuję! Mam go dopiero parę dni, ale coraz bardziej mi się podoba. Na początek instrukcja... o rany, po niemiecku! Dlatego przyłączyłem się do Was, bo poza tym, odpukać, wszystko działa. No, prawie wszystko... ale wiosna tuż, więc na pewno coś sobie do pomajstrowania znajdę, choćby wycieraczki zmienić, a wtedy jak w dym, do Was po poradę. Póki co pozdrawiam i do zobaczenia na trasie,

Piotr.

Opublikowano

Witam wszystkich, Zbyszek,  od niecałego tygodnia mam  a4 b6 2004r 1.9 tdi quattro- mam nadzieję, że nie zawiedzie.

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Maciek i jestem szcześliwym posiadaczek A6 C5 w benzynce. Postaram podzielić się swoimi spostrzeżeniami z całą społecznością

Opublikowano

Witam,

wczoraj zakupiłem swoje pierwsze Audi A4 B6 Avant, wcześniej jeździłem Leonem I no i muszę stwierdzić, że nie ma porównania.

Pozdrawiam wszystkich