stifff2q Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 cześć, witam serdecznie od 9 miesiecy jestem właścicielem A6C5, super autko. pozdrawiam wszystkich włascicieli pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adela B7 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów,Jestem z przemyśla. Jeżdżę Audi A4 B7 1.9 TDI.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctordree221 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Cześć wszystkim od trzech miesięcy posiadam A6 C5 allroada z 2000 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek310765 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam SerdecznieDzis zostalem szczesliwym posiadaczeczem Audi A4 B6 .Mialem kilka samochodow ale co jakis czas wracam do Audi .Jak do tej pory jest to jedyna marka z jaka mam najmniej broblemu .Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczek Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam wszytskich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmhkc Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 witam wszystkicch od wczoraj jestem użytkownikiem audi a6 c5 pozdrawiam daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastawniczy Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam. Jeżdzę audi tt 1.8 turbo.zamierzam podkręcać silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CenturionM Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam Mam na imie Maciej Jestem z Białegostoku j posiadam audi TT r. 2001 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yashant Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam Wszystkich.Posiadam Audi A3 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan382 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Siemka Wszystkim Audi A4 b6 1.8T rocznik 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf420 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 witam wszystkich posiadam od niedawna a8 d2 6.0 W12 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel59 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam.Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3. Forum jest świetne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuler3 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Hej! Witam wszystkich goraco. Jeżdżę Audi 1.8T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusia Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witamjestem właścicielem tej okazałek marki od dwóch dni i mam nadzieję że uzyskam tu odpowiedz na wszelkie trapiące mnie pytania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buskon Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Hej wszystkim, witam w klubie audi A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantoro Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbelski Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Siemano ! Mam na imię Karol jestem z Gdańska śmigam małym zwinnym samochodzikiem Audi A3 1.9 TDI 130km. W związku że zaczynam grzebać w autku bo pokładam w nim nadzieję to szukam wielu instrukcji i poradników. Tak wyszło że tu trafiłem, froum czytelne dla moich oczów, szybkość pracy waszych serwerów też mnie zadawala więc tu zostanę miejmy nadzieję że na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczetkin Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam wszystkich ☺. Od paru dni jestem posiadaczem A4B6 Avant 2.0 i już nie wyobrazam sobie innej marki! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczetkin Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam wszystkich ☺. Od paru dni jestem posiadaczem A4B6 Avant 2.0 i już nie wyobrazam sobie innej marki! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych11 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 WitamOd dzisiaj jestem posiadaczem Audi A6 typ C4 z silnikiem ABK. Mam nadzieję, że w miarę uzytkowania samochodu będę mógł wnieść swoje doświadczenia i uwagi na forum.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macm2 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam, od kilku lat jestem użytkownikiem Audi A4 B6. Samochód do połowy zeszłego roku pracował w 100% bez problematycznie - benzyna + przeglądy. Niestety po 11 latach i 300 tys km zaczęły się małe problemy. Turbina, sprzęgło, wycieki itp itd. Jako nowy był na przeglądach w ASO. Od około 4 lat przeglądy w stacji Bosch. Na niektóre problemy próbuję znaleźć odpowiedź samodzielnie. I mam nadzieję że to forum mi w tym pomoże :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlass Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Czołem, jestem użytkownikiem Audi A4 B7 Avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam, mam na imię Irek, właśnie od kilku dni stałem się właścicielem Audi A4 B6 2002r, silnik 1.9TDI 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomorski Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananas Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam .Mam na imie Marek jest to moje pierwsze Audi oby mnie nie zawiodło pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi