beri21 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam wszystkich !Od nie dawna śmigać a4 b7 2.0 140 a wcześniej b5 1.9 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmarek Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam nazywam Marekod dwóch dni jeżdżę audi A6 sedan z 2002 roku.Benzyna 3,0 V6Potrzebuję porad co do używania automatuoraz obsługi wyposażenia samochodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natea1818 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam, posiadam audi a4 b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grefiu Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam! Grzegorz oooo b6 AVF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoor Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam .Wszystkich posiadaczy Audi !!Latam Q7 z 2006rokuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
untiltomorow Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam posiadam audi a4 b5 z 98 oraz a4 b7 z 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balawander Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Siema mam na imię Mariusz i jestem ze Słupska Moja Anulka to A4 B6 1.8T Benzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadbor Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Witam pięknie wszystkich miłośników czterech kółek ( tych nad tablicą rejestracyjną też ;o))Mam na imię Tadeusz, mieszkam w bezpośrednim sąsiedztwie Gór Sowich. Param się zawodowo budową Systemów Sygnalizacji Włamań i CCTV. Do Od 20 ( do nadal) lat jeżdżę Passatem B3 1,8/90KM b/g wariant a od niedawna Audi A6 2.4 b/gaz z silnikiem 165KM "V". Mam ambicję wykazać się taką samą wiernością w stosunku do nowo nabytego autka. Już się polubiliśmy, więc oby tylko Bóg dał zdrówko. Tyle na powitanie. Pozdrawam nowe koleżanki i nowych kolegów na forum i liczę na pobłażliwość i pomoc. Edytowane 28 Marca 2015 przez Tadbor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigi Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam wszystkich. Od tygodnia jestem jestem posiadaczem Audi A6 i mam nadzieję że trochę nim pojeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkibrat4 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam jestem posiadaczem a4 od kilku dni mieszkam w sępólnie krajeńskim i chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o moim autku od bardziej doświadczonych użytkowników tej marki. PozdrawimWitam jestem posiadaczem a4 od kilku dni mieszkam w sępólnie krajeńskim i chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o moim autku od bardziej doświadczonych użytkowników tej marki. Pozdrawim Edytowane 29 Marca 2015 przez wielkibrat4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedFoX Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam Jestem posiadaczem Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia1 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 WITAM OD MIESIĄCA JESTEM POSIADACZKĄ AUDI A3......NA RAZIE ZADOWOLONĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limetkarol Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Jestem Karol mam audi a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsonik Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam.mam na imie Pawel,mieszkam w Stavanger Norwegia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalsasin Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam wszystkich,od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI2.8 quattro avant.ekstra sprawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik00556 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam drogie Panie i Szanownych Panów. Od dzisiaj jestem właścicielem i użytkownikiem Audi A4 B6 Combi 1,8 Turbo rocznik 2004. Mam 29 lat, mieszkam i pracuję w Białymstoku. Mam nadzieję,że ten zakup będzie udany, ponieważ jest to Audi,firma znana i uznana przez wielkie rzesze użytkowników.Jeszcze nie wiem co do czego jest w tym samochodzie i dlatego jest mi potrzebna instrukcja obsługi tego modelu.Do stycznia tego roku jeździłem Lanosem Sedanem mojego ojca. Pozdrawiam administrację tego forum, wszystkich stałych forumowiczów jak i tych tylko odwiedzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parys Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam panie i panów.Jestem nowym użytkownikiem Audi A4 B6 1.8 Turbo rocznik 2004Mam nadzieję na solidną porcję przydatnych porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekp Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek80 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie. Mój sprzęcik to A6 C5 z 2000roku 1.8 BG 180KM, Gaz BRC z cegłą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tefek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mthwcs Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Hej hej, wbiłem tutaj zaczerpnąć informacji na temat AUDI A4B6 V6 :-) Mam na imię Maciek i zamierzam kupić w/w w pakiecie s-line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacesynth Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 witam nazywam się Janusz pomykam a6 c5 2001 r poj 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam,Nazywam się Tomek i niedawno zakupiłem Audi A6 Avant,mam nadzieje że pomożecie mi rozpracowac moje audi Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro124 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 witam nazywam się Darek od dwóch lat jeżdżę audi a4 b7 1.9 tdi avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi