daro124 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 witam nazywam się darek moje auto to audi a4 b7 1.9 tdi avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys_57 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam,2 tygodnie temu stałem sie posiadaczem AUDI A4 B7.Sprowadziłem sam z Niemiec.Jestem z Wrocławia i w przyszłości założę temat i przedstawię Wam swoje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi 1.8T Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Audi maniaków.Mam prośbę oraz zapytanie czy ktoś mógłby podesłać mi instrukcje do Audi A4 b6 2005 będę niezmiernie wdzięczny.Pozostawiam adres e-mail.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patuch Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam,mam na imie Paweł,10lat audi b4,teraz od pół roku audi a4b6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba12011201 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam!od tygodnia posiadam audi a3. Autko jak narazie sprawuje się bez zarzutów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezd Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 hej. Jestem Bartek z Wolsztyna.od roku jezdze audi a6 c6.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paciuk Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszko80 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam wszystkichMam naimie Leszek i od prawie dwóch lat jeżdzę A6 C5 Avant 1,9 TDI.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KogutWP Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 WitamTrafiłem Tu jak każdy ze względu na odpowiedzi których nie znam Pozdrawiam wszystkich obecnych i nowych włąścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yachma Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzzewski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siemka. Od niedawna stałem się posiadaczem super Audi A4, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuuuumek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, mam na imię Paweł.Jestem posiadaczem audiczki A3 z 2000r, 1.9tdi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus03098 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, z tej strony Piotr.Posiadam Audi A6 C5 rocznik 1998 sedan.Auto z silnikiem 1.8 B+G 125 Km.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrus03098 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, z tej strony Piotr.Posiadam Audi A6 C5 rocznik 1998 sedan.Auto z silnikiem 1.8 B+G 125 Km.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacas Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 witam wszystkich. mam 37 lat, żona, dwójka dzieci, pies i rybki, audi a4 b6 (2003) 163km avant pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anula2104 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, mam na imię Ania i od 2 dni jestem właścicielem Audi A3 - Mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam Was serdecznieJestem szczęśliwym posiadaczem a4 b7, mam nadzieje, że na tym forum otrzymam rady bardziej doświadczonych użytkowników i podziele się własnymi przemyśleniami.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieksz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Od wielu la lubuję się w marce z pod znaku czterech pierścieni.Początki mojej fascynacji to model B3,następmie dwie sztuki A4 B5 w benzynce 1,6 ADP, oraz 1,9TDI AFN, A4 B6 1,9TDI AVB, a teraz obecnie od miesiąca A4 B7 1,9TDI BRB.Jestem na forum nowy także proszę o odrobinę cierpliwości aż się rozkręce i życzę miłej współpracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domv12 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam nazywam Dominik od wczoraj jestem właścicielem Audi A3 Sportback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmN Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, mam na imię Eryk.Mam 19lat.Tzy dni temu kupiłem A4 B6 Avant 1.9TDI 131KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WMarcin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Cześć. Nazywam się Marcin. Od miesiąca jestem posiadaczem Audi A3 1.9TDI 2001r. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg139 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz i jeżdzę Audi a4 b7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek24b Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam. od kilku dni jestem posiadaczem audi a4 b7. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygi78 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam mam na imię Zygi od niedawna własciciel Audi A4 B7 1,9 tdi 116kucyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi