Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem świeżym posiadaczem AUDI A4 B6.

Mam nadzieje że na tym forum jeszcze bardziej zbliże się do tej marki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko

Od kilku dni jestem właścicielem A6 c5 Avant.

Zamierzam zdobyć na tym forum wiedzę żeby lepiej poznać to auto.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam ja z Ostrowa Wlkp od kilku dni jezdze Audi a3 sportback 1.9D 2008 Pozdroo ;)

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam na imię Mateusz i jestem świeżym posiadaczem Audi A3 8P z 2004r. Mam nadzieję, że dowiem się od Was wielu ciekawych i cennych informacji ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie, mam na imię Przemek i będę od dzisiaj pisał w imieniu Ojca, który od niedawna jest użytkownikiem A4 B7 Avant :)

Opublikowano

Witam, Piotrek, jestem posiadaczem Audi od niedawna, audi a6 c5 1998r 2.8 quattro 193 KM

Opublikowano

SIema Nazywam się Piotrek posiadam audi a4 b5 1.9 tdi 110 konna wersja , na forum trafiłem gdyż chciałbym coś od siebie dorzucić a równocześnie dowiedzieć

Opublikowano

Witam.Od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem A4 .Myślę że na forum w czymś pomogę.Lucjan

Opublikowano

Witam jestem na rencie i wkońcu kupiłem Audi A6 C6 2004 rok  benzyna długo szukałem  ,aż w końcu trafiłem na super egzeplarz  pozdrawiam wszytkich posdiadaczy AUDI

Opublikowano

Witam

Mam na imię Andrzej. Posiadam samochód marki Audi 90, rok prod.1989 poj. 2.0. Z zawodu jestem automatykiem przemysłowym.