Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

jestem Anna i jak na kobietę przystało, interesuje się samochodami :P

Aktualnie korzystam z uroków Audi A4 Avant, rocznik 2003.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od 5 lat jeżdżę A4 B5 1.8TQ i czeka mnie wymiana autka...oczywiście również na OOOO :D

Pozdrawiam
Mateusz

Opublikowano

Witam - Bartek z ZS

Obecnie: A4 B7 1.9 TDI 2006

Poprzednio: A3 8L 1.6 1999

Pozdrawiam Wszystkich na forum.

Opublikowano

Witam wszystkich zapaleńców!

Mam na imię Waldemar i posiadam A4 B6 1.9 TDI z 2003 roku.

Pozdrawiam szacowne grono!

Opublikowano

Witam jestem Darek nie jeżdżę Audi ale mam z nimi do czynienia na co dzień :) podoba mi się ta marka. trwałe i dobre auta:). jestem z woj mazowieckiego. Mechanikuję na co dzień.

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem autka Audi jaki i tego forum. Mam nadzieję, że skorzystam z wiedzy tu zawartej jak i sam włożę coś od siebie:)

Opublikowano

Witam

Jestem Andrzej mieszkam w norwegii i jak wielu mezczyzn mam problem z moim autkiem a właśiwie z moim Audi a6

Kupilem go kilka dni temu i chciał bym sie z wami podzilic moimi uwagami na temat tego auta.

mam nadzieje ze wspólnie pomozemy sobie w rozwiązywaniu problemów.

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Od dwóch dni jestem właścicielem Audi A4 B7 z 2005 r, wcześniej miałem A6 C5 z 1997. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam Jestem Grzegorz Mam audi a4 b7 jestem z niej bardzo zadowolony .Wrazie potrzeb będę  pisał na forum.

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Jestem nowym użytkownikiem audi oraz nowym użytkownikiem tego forum. Mam nadzieję na znalezienie tu informacji na temat posiadanego modelu jak i zawsze chętnie służę pomocą innym w miarę moich możliwości.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Daniel, jeżdzę Audi A3 8L z silnikiem 1.6 Benzynowym (101KM). Jestem z woj. Lubelskiego. Na codzień uczę się geodezji, i jestem członkiem grupy vaglublin, lka, oraz audi a3 polska. :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Od roku mam przyjemność jedzić A6 C5 1.8t quattro 2000r w sedanie. 
Na dniach dorzuce się w galerii, pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Jestem Michał, mieszkam w województwie opolskiem, od kilku dni zostałem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B7 w wersji kombi z końca 2006, w kolorze srebrnym