Lukas_j2 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlech Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Cześć jestem Tomek, jeżdzę od 4 lat b4 coupe. 2.0 ace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALIENX21 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam mam na imię Dawid przesiadlem się z audi a3 8l na audi A6 C5 2.5tdi 2003 r z grudnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danoxxx Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 witam woże sie audi a6 i niraz borykam sie z roznymi problemami takoz sie zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 witam, jestem użytkownikiem seata exeo (audi a4 b7) potrzebuję instrukcji obsługi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betik25 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Jestem użytkowniczką Audi a6 c5 (1999) 1.8 T od niedawna. Trafiłam do Was i mam nadzieję że zagoszczę tu na dłużej.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melitele Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hej,jestem szczesliwa wlascicelka audi a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajzel Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, Bajzel czyli Tomek z tej strony - smigam aktualnie A6 Allroad wczesniej bylo A4 Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinior Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam nie posiadam jeszcze Audi, ale myślę o jego zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maliniak59 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 WitamMam na imię Andrzej mieszkam w Łodzi ,od miesiąca mam Audi a6 c5 2,4 PB+LPG 170koniPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarasso Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam serdecznie, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 1,8, 150 KM.Zainstalowałem instalację LPG, typ nadwozia to Avant. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Codi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_iwan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam, Jestem WojtekMam Exeo ST 2.0 TDIJestem z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ole_12 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witajcie, witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów!Jestem z Olsztyna i od bardzo niedawna posiadam A4 B7 1.8T quatrro bardzo fajny samochód.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wintermute Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam wszystkich, Od tygodnia jeżdżę A4 B7 sedan, to pierwsze Audi w moim posiadaniu, wcześniej było dużo starsze autko innej znanej niemieckiej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaS-line Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam, Nazywam sie Tomek od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b7 s-line plus, 2.0tfsi quattro :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merybrzeg Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek320 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam mam na imię Łukaszod dwóch tygodni posiadam Audi A4 B7 1,9 tdi 116km Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarojarecki87 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Jarek i od niedawna jestem posiadaczem ślicznego Audi a4 b7:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coliber Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam wszystkich.Od kilku dni używam Audi A4 B7.Pozdrowienia dla Wszystkich :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyś1313 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witajcie od 2 dni jestem właścicielem Audi A4 B7Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kms Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 WitamOd roku jeżdzę benzyną adr w gazie stag 4 . Jak na razie żadnych modów ale nie długo bedą patrzałki w polifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1978r Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam , Od nie dawna jestem posiadaczem A6 1.8T i pewnie czasem będę potrzebował Waszej pomocy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowyZB Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam nazywam się Zbyszek.Jestem nowym użytkownikiem A6 od roku.Na początek niewiele znam się na tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi