Protectorianin Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Witam,Adrian lat 28 z Łodzi, od niedawna szczęśliwy posiadacz Audi A6 C5 220 PS Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1902 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam,od miesiąca jestem posiadaczem audi a4 b6 1.9tdi automat 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luluza Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam cieplutko użytkowników ! od 2 dni jestem posiadaczką Audi A3 Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarząbek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam, Wczoraj kupiłem Audi A3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszko Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam, od niedawna (narazie) szczęśliwy posiadacz A4 B7 2.0TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnydalmoo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 witam posiadam audi a4 avant 101KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianS1959 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam ! jestem od niedawna mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem Audi A6 B6. Aktualnie staram sie go poznać. Wiecej informacji po poznaniu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafinho87 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam serdecznie, mam na imię Rafał od kilku miesięcy jeżdże swoim Audi a3 z 2005r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow tej strony i z mojej strony zycze Wam wszystkim szerokiej drogi oraz jak najmniejszej ilosci wizyt u mechanikow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifemaster Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, mam na imię KarolWłaśnie zakupiłem mój pierwszy samochód którym jest Audi A4 z 2002r.Obecnie przebywam w GdyniPozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4B7TDI Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, mam na imie Mateusz. Audi jeżdżę 1,5 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, Piotrek z Wrocka, pierwsze Audi, jestem zielony, przymykajcie oko na "głupie" pytania Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitermaestro Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Zostałem właśnie posiadaczem Audi a3 z 2004 . Obecnie przebywam w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiload Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich AUDI fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty66 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 witam wszystkich urzytkownikow tego forum, mam na imie Jurek jeżdżę a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinkamaja Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Hej, nazywam się Maja, kiedyś miałam audi i teraz zastanawiam się nad kupnem, ale nie zdecydowałam jeszcze jaki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanek1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Hej, nowy posiadacz A6 C5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josearkadio Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witajcie, niedawno stałem się właścicielem czarnego kombi o nazwie A6 Avant (model C6). Loguję się tutaj, bo jako, że to jest moje pierwsze Audi, liczę na Waszą pomoc w niektórych problemach, które zapewne mnie spotkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusmar2 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkar80 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker25 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Hej jestem Grzesiek od niedawna jestem posiadaczem audi a6 c5 mieszkam i pracuje w uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkn0wn Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czesc, Z tej strony Szymon - posiadacz 2002 A4 B6 Avant 3.0 Quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gancix Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam wszystki jestem Łuaksz mieszka w bytomiu wczoraj stałem sie szcześliwym posiadaczem audi a4 b6 avent 2.0 ;-) Autko sprowadziłem z niemiec ma przejechane 93 tyś serwisowany i bardzo w dobrym stanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skm Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Siema. Od 2 lat jezdze Audi A4 B7. Na codzien mieszkam w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum.od tygodnia pomykam Audi A4B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Q7 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam wszystkich od 2tyg posiadam Audi Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi