Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Z tej strony Wojtek jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 mam nadzieję że informacje zgromadzone tutaj pomogą mi doprowadzić tego grata do należytego stanu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Waldek. Jestem posiadaczem Audi A4/B5 z 1995 r. Silnik 1,6 kat 101 KM.

Witami pozdrawiam  wszystkich członków Forum.

Opublikowano

Witam,

tydzien temu zaczalem jezdzic poniemieckim A4 Avant 2,0 diesel z 2006

i trzeba jakoś przeżyć :)

z gory Dzięki za dobre rady!

pozdrawiam,

RST

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.

W "spadku" dostałem A6 C4 i szukam informacji o tym aucie. Myślę, że to forum jest najbardziej miarodajne w tym temacie.

Opublikowano

dzień dobry

Witam wszystkich klubowiczów serdecznie. Od dwóch tygodni posiadam Audi q7 2010. Jet to moje pierwsze Audi. Przesiadłem się z BMW i jestem miło zaskoczony.

Tomek

Opublikowano

witam jestem Waldemar a4 to moje pierwsze audi ich ciałbym coś niecoś o nim wiedzieć i jak radzić sobie z niektórymi problemami

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam Janusz

od trzech lat jeżdżę audi A6C5 1.8T Avant 

jestem z Lubelskiego a to ze moja żoneczka ze Sląska i raczej u niej zostanę:)

a obecnie przebywam poza granicami kraju

Pozdrawiam Wszystkich

• Upvote 1
Opublikowano
O 9.04.2009o10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam Klubowiczów, mam na imię Andrzej, jeżdżę Audi A6C5 1.9TDI

Opublikowano
O 9.04.2009o10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, moje auto to A4 B6 Avant, kombi 1.9 TDI z 2002, silnik AWX, jestem z Legionowa. Samochód służy mi do wyjazdów na działkę i do komunikacji w czasie poza pracą.

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie

Posiadam od 8 lat Audi A 4 silnik 1.6 benzyna, jestem bardzo zadowolony autko dobrze się sprawuje

Pozdrawiam wszystkich właścicieli Audi

Edytowane przez darekj
Opublikowano

Witam mam na imię Marek , od pół roku jeżdżę audi A3 8l 1,8 turbo benzyna. Pozdrawiam wszystkich sympatyków Audi.