Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
O 9.04.2009o10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam jestem Piotr od roku posiadam a6 c6 2.4 177km witam wszystkich serdecznie

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam, Mam na Imię Krystian , zakupiłem Audi 1,9 Diesel (115 KM) Silnik BRB. 

Opublikowano

Witam!

Od pół roku jestem posiadaczem Audi A4. Ta marka uwiodła mnie swoimi kształtami i wyposażeniem i prawdopodobnie niedługo będę zmieniał auto na coś nowszego - oczywiście też Audi :)

Opublikowano

Witam mam na imię Piotrek, mam audi a6 c5 z 2000 2,5 TDI 180 km QATTRO roku jeżdżę nim już dziewięć lat i jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, Mam na mię Tomasz jeżdzę audi a4 b7 wcześniej miałem a4 b5. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam

Jestem Agnieszka

Od czerwca 2015 roku jeżdżę z mężem A4 B7 Avant diesel

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.... Chce kupic sobie audi a3 8p  i dlatego jestem na tym forum aby skorzystac z rad i podpowiedzi fachowcow i sympatykow tego auta :))) Pozdrawiam 

Opublikowano

Hej

To moje pierwsze Audi i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Chyba już zostanę przy tej marce. Jestem z Gdańska.

Pozdrawiam

rupert

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Marek. W zasadzie zaczynam swoją przygodę z Audi, zacząłem od AUDI A4 B7 1.9 TDI. 

Mam nadzieję znaleźć na forum odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. 

Opublikowano

Witam mam na imię Tadeusz od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 B7 1,9 D jest to moja pierwsza audica. Mieszkam na podkarpaciu mam nadzieję, żę ta marka cieszy się zasłużoną renomą pozdrawiam wszystkich. Tadeusz

Opublikowano

Witam! Jestem użytkownikiem Audi Q7, pozdrawiam wszystkich na tym forum.

Opublikowano

witam nazywam sie janek jeżdże audi a6 1,8t z 2002r samochód mam od niedawna i chciałbym się onim dowiedzieć jak najwięcej