Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nazywam sie tomek od dwóch tygodni jeżdzę audi a6 c5 1.9 tdi pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Nazywam się Bartek, mam swoje własne Audi A4 B5 - jest to moje drugie auto po Oplu Vectrze. Mam ją od dwóch lat i teraz rozpoczynam przygodę z dopieszczaniem i usprawnianiem. Z zawodu jestem informatykiem i w pragnę swoją przyszłość związać z wojskiem polskim :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi. Od tygodnia jestem także jednym z Was.

Opublikowano

Witam nazywam się Emil i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b6 z 2001 roku w 2l benzynie

Opublikowano

Witam Klubowiczów. Właśnie nabyłem moje pierwsze Audi (A3 8P - 2005r). Mam na imię Jacek>

Opublikowano

Cześć klubowicze.

Audi A4 B7 r.prod. 2007 posiadam 2 dni. Poprzednio jeździłem A4 z roku 2000. Obydwa to Avant i Quattro. Jestem ze śląska. Mam nadzieję, że kontakt z Wami pozwoli wymieniać się doświadczeniami. Wszystkim szerokiej drogi.

Amigo

Opublikowano

Witam jestem Jarek z chorzowa 3mc temu kupiłem audi A6 2.0 disel z samochodu jestem zadowolony nie posiadam jednak instrukcji w jezyku polskim a dzis kiedy wracałem z trasy zapaliła mi si czerwona kontrolka oleju i a samochód stracił moc.....

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Mariusz. Od 6 miesięcy jestem posiadaczem A4 B7 2.0 benzyna

Obecnie przebywam poza granicami kraju.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników Audi

Opublikowano

Witam,

mam na imię Maciej.

Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.

Jeżdżę Audi Q5

Opublikowano

Cześć jestem Wojtek. Jeżdżę Audi A6 C6 2.0tdi silnik bre. Jest to kłopotliwe auto stąd moja obecność tutaj

Pozdrawiam forumowiczów