Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam trzecie Audi i interesują mnie wszelkie informacje na temat samochodów tej marki.

Pozdrawiam wszystkich. Jacek

Opublikowano

Witam nazywam się Grzegorz,od miesiąca jeżdzę audi q7 4,2 benzyna rok 2007. Jestem z Islandi poszukuje instrukcji w j. PL

Opublikowano

Witam, jestem Konrad. Od tygodnia czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8P Sportback w silniku 1.9 TDI 105KM.

Opublikowano

witam, z tej strony Kuba, pochodzę z warszawy, w najbliższym czasie mam nadzieję posiadacz wymarzonego A3 limousine, pozdrawiam

Opublikowano

Czesc nazywam sie Dawid od niedawna jezdze A4 B6 i szukam pomocy mam nadzieje ze znajde ja na tym forum (forum znalazlem podczas poszukiwac rozwiazania problemu z rozkodowanym kluczykiem) pozdrawiam :) 

Opublikowano

Witam

Od tygodnia jestem posiadaczem Audi Q7 3.0 tdi - wcześniej Opel Vectra OPC i BMW

Opublikowano (edytowane)

Witam nazywam się Mariusz.

Od niedawna jestem użytkownikiem A4 b7 Avant 05

Pozdrawiam.

Edytowane przez trefl80
Opublikowano

Witam

Nazywam się Mariusz,

Mam zamiar kupić seata exeo, ale to jest w zasadzie Audi a myślę, że na forum audi znajdę więcej przydatnych porad.

Opublikowano (edytowane)

Witam,
Nazywam się Adam

Jeżdżę Audi A6 C5 2.5TDi 2003r. 163KM BDG

Edytowane przez AdamKow
Opublikowano

Witam

Bardzo się cieszę że mogę dołączyć do grona posiadaczy Audi

Moje Audi to A6 C7 Avant 2.0TDI 2013r.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :)

jestem Mateusz

jezdze Audi A3 sportback 1.9 

planuję lekką przesiadkę na A4 B8 

pozdrawiam ;) 

Opublikowano

witam jestem Rafał pochodzę z podlasia i  jezdze Audi A4 B6 z którego jestem zadowolony i które nigdy mnie nie zawodzi 

Opublikowano

Witam.

Michał ze Szczecinka.

Obecnie posiadacz a6c6 z 2006 marzę i szukam wersji c7 z b&o ;)

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Andrzej jestem z Opola i od jutra stanę się posiadaczem Audi Q3

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam. Mam na imię Rafał. Mieszkam w Zawierciu w woj. śląskim. Jeżdżę Audi A3 8L 1.9 TDI z 2001 roku. Fabrycznie miała 100 hp, a po czipie już 130 koników. Jestem bardzo zadowolony  z autka. Pozdrawiam forumowiczów, posiadaczy audiczek, wszystkich koncernowych i w ogóle miłośników oraz posiadaczy czterośladów