Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Nazywam się Adrian. Pochodzę z woj. wielkopolskiego. Jeżdżę samochodem marki Audi. Pozdrawiam wszystkich :D

Edytowane przez AdrianM
Opublikowano
O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam,Klubowiczow Audi ,Brygida

Opublikowano

Witam. 

Mam na imię Grzegorz . Jestem szcześliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant . 

Opublikowano

Cześć, ostatnio niechcący dołączyłem do grona użytkowników Audi z moją Aczwórką B7 1,9 tdi 115 BRB niestety z PDF, niechcący bo planowałem kupić golfa u naszych przyjaciół zza zachodniej granicy ale wyszło jak wyszło, mam nadzieje że nie będę żałował:)

Opublikowano

Witam jestem Dorian. Jestem posiadaczem Audi a4 b6 Avant 1.9 tdi awx, mam nadzieje że będę mógł pomóc i sam się czegoś dowiem :)

Opublikowano

Siemka, jestem Paweł i jestem nowym posiadaczem S3 z 2010 roku :)

Opublikowano

Witam,mam na imię Mikołaj i posiadam a3 8l od 2tyg i mam nadzieję że będzie sie dobrze sprawowac ;)

Opublikowano

Witajcie, mam na imię Jarek.

Od września zeszłego roku śmigam sobie po drogach Audi Q5 3.2 litra w benzynce z 2012 rocznika.

Nie zamienię się na żadne inne auto - sama radość z jazdy! :D

Opublikowano

Witam. Mam na imię Karol, mam 21 lat.
Cieszę się jazdą a4 b6 avant 1.8T BEX QUATTRO 190 Km.
W planach gaz i przekładka. (przekładka w drugiej kolejności :D ).
Zamierzam również rozbudować o manetkę do odblokowania pełnego fis i tempomat. 
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. :)

Opublikowano

Witam z tej Strony Patryk właśnie stałem się właścicielem Audi A3 z 1999 1,6 benz :)

Miło mi :D

Opublikowano

Wita wszystkich . Mam na imię Dominik. Od niedawna jestem właścicielem A4 b5 2000 r. 2.4 quattro. Jestem z okolic Lublina ;) Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam Wszystkich

Nazywam się Darek, od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 B7 1.9 TDI Avant

Nic dodać nic ująć ;) 

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów

Opublikowano
O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam jestem z białegostoku nabyłem właśnie audi a3 8l ale instrukcja jest po niemiecku.jak dotąd jeżdżę fordem galaxy 1.9 tdi który ma już 16 lat ale jeszcze pojeżdzi .