alikq Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Wszystkich Alikq Pozdrawia Moje Auto A4 B7 AVANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rk33 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1979 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Cześć.Mam na imię Rafał od miesiąca jestem właścicielem audi a4b8.Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciekawski Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam Od niedawna jestem posiadaczem pięknej Audi A6 C5 w sedanie w pięknym stanie. Mam nadzieję że forum pozwoli mi jeszcze bardziej dopieścić autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam wszystkich miłośników Audi. Dołączam do grona z zamiarem kupna A6 C5. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Bond Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dnia 2009-04-09 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Hejka!! Śmigam Audi Q5 177KM z 2009 r Pozdrawiam Wszystkich Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobrosik Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Mario kupiłem rok temu s8 z 2000 roku 361 kucy wypas co nie miara noi fascynacja trwa pochodzę z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roiter Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam. Jestem Rafal i mam Audi A4 b6 Avant 1.9 tdi 160KM AWX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_sak Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam mam na imię Marcin mam A1 z 2015 roku jestem z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.skorcz@poczta.fm Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris588 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbanek87 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman nefuah Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 cześć to mój pierwszy diesel to moje pierwsze audi teraz a5 z 2013 - Niemiec do tej pory płacze po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black73 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam Mam na imię Adam pseudonim black z miejscowości na styku trzech granic Bogatyni. Zakupiłem niedawno Audi A6 C6 Avant 2,7 Tdi 180 kM. Super auto ale jak to bywa o auto należy zadbać po swojemu, więc zawitałem na to forum w nadziei uzyskania cennych rad, wymiany doświadczeń i poznania ciekawych ludzi :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioaudia4p6 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam serdecznie. Mam na imie Mariusz,od ok.2mie.jestem posiadaczem A3 p6 ,1.6 3d. Jestem z woj.śląskiego.Postaram sie jak najszybciej wstawic fotki .Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braneg Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zachodniopomorskie, jeżdżę A6 C5 2.5tdi v6 150km, moje pierwsze auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MireMar Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Dzień dobry wszystkim, którzy zawierzyli przewadze dzięki technice. Od roku staram się korzystać z q5, 2.0 tfsi, RP 2010, ale że nabyłem pojazd jako używany, to nie jest to wcale częste. Wierzę, że doświadczenie innych użytkowników pozwoli mi racjonalnie zreanimować mój pojazd. Pozdrawiam serdecznie MireMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1010i Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 witam jestem marcin jezdze audi a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecek34 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam Pasjonatow samochodow audi. Posiadam audi a4 b6 avant diesel 130 KM z 2003 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufusLegus Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam, nazywam się Rafał, jestem od dwóch miesięcy posiadaczem Audi A3 2.0 TDI z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Longer Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Cześć. Mam na imię Łukasz. Na codzień mieszkam poza granicami Polski. Jestem szczęśliwym posiadaczem audi A8 4,2 B + LPG z 1999 roku i od niedawna A6 C7 3,0 tdi z 2012 roku. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO POLO Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 WITAM Z UK WEST MIDLANDS,WLASNIE NABYŁEM A6 C7 ,I OBAWIAM SIĘ ,ZE BĘDĘ POTRZEBOWAŁ PARU INFO,PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autotrans Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Witam forumowiczów Jestem posiadaczem od 3 lat audi a4 b5 tdi 90km avant i jestem z tego dumny:-) Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Autotrans korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszKł Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam jestem Łukasz Jeżdżę Audi A4 B7 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbiko Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam nazywam się Zbyszek dzisiaj nabyłem A 4 b 5 wersja kombi .Na razie się poznajemy więc mało o niej wiem.Ma najechane 289852 km,silnik 1,9 tdi 90Km,porównanie z poprzednimi moimi autami dziwi dlaczego tak późno AUDI ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi