Arturo1 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 hej nazywam sie Artur .od 3 lat jak na razie szczesliwy posiadacz Audi A5 3.2. Wcześniej A4 B8 2.0. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekSol Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam, jestem Jacek. Do dzisiaj jeździłem Audi 80 B4 Avant 2,0 E 115 hp a od dzisiaj Audi A4 B7 Avant 2,0 TDI 140 hp. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokix Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Hej Niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 B7 1.6. Pozdrawiam Loki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek24433 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Cześć mam na imię Mateusz. Od niedawna jeżdżę audi a4 b6 rok 2002 diesel. Czarne audi w wersji Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakonda Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam wszystkich może pomożecie mi w podjęciu decyzji chce kupić audi z 3.0 Tdi 326km rok od 2013 w górę i zastanawiam się nad A7 lub A6 allroad, może macie jakieś doświadczenia porownania, albo poprostu polecicie konkretne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankot Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich. Jestem posiadaczem AUDI A6 2.0 TDI z 2008 roku. Jestem z Gorzowa Wlkp. Mam nadzieje że wiedzą zdobytą przy Audi będą się dzielić wszyscy forumowicze i że uda mi się też komuś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remekremek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam .Na ime dali mi Remek w skrócie . W najbliższych planach jest zakup A3 8l i A4 b5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martino212 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dnia 09/04/2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich uzytkownikow audi. Mam na imie Marcin. Od pieciu lat jezdze audi a4 b5 avant 110 kM z 1997 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczory2 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam mam na imię Irek. Moje auto Audi A6 C7 2011 , szukam wskazówek dotyczących tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss114 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich . jestem z miejscowości Gostyń,od 2 lat posiadam A8 D3 W12 2005 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrados Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, mam na imię Konrad, posiadam q5 od ok. pół roku, miło mi gościć w Naszym Klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezykkd Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dzień dobry Mam na imię Darek jeżdżę Audi Q5 2.0TFSI Pozdrowienia dla Wszystkich Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomson Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam wszystkich jestem Paweł mam Audi a4 b5 z 96 roku od ponad 2 lat obecnie mam prawie 300tys km ale autko z niemiec wiec pewnie około500-600 ma ale niemiec plakal jak sprzedawał taka furke :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGanc Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dnia Thursday, April 09, 2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Paweł, mam Audi A4 B6 autko super ale ostatnio dopadły go usterki wieku i zmęczenie. Przebieg 300 tysiakow i wydaje się być oryginalny. Będę wdzięczny za każdą pomoc w diagnozie bolączek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred36 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witajcie , jestem Michał , świeżutki i szczesliwy posiadacz A7 ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audicino Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cześć jestem Marcin Na razie siedzę w salonie na Audi Q7 Teraz trzeba uruchomić jego elektrykę aby był lepszy bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talesiwo3 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam wszystkich klubowiczów czterech obrączek na grillu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjast69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzień dobry Mam na imię Piotr i interesuję się marką Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmaxa Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam. Mój nowy nabytek to A3 8L rok 2002. a przyokazji to życze wszystkim zdrowych i spokojnych śwąt !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillos Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cześć, jestem Kamil. Pracuję w Audi w Warszawie, u jednego z dealerów :-) Pozdrawiam wszystkich fanów marki AUDI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manixp Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cześć. Mam na imię Marek jestem posiadaczem AUDI A4 B6 1.8T. Pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkuba Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam wszystkich własnie kupiłem a 4 w diselku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam ma na imię Tomek i od trzech tygodni posiadam Audi Q5 2009 2.0 TDI 125kW S-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiiq7 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam wszystkich nazywam sie Darek. jestem po 40-ce Obecnie posiadam Audi Q7 4,2 FSI 2008r USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Zbigniew Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem nowym użytkownikiem audi a8 d2 jestem z podkarpacia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi