Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej  nazywam sie Artur .od 3 lat  jak na razie szczesliwy posiadacz Audi A5 3.2. Wcześniej A4 B8 2.0.  pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem Jacek.

Do dzisiaj jeździłem Audi 80 B4 Avant 2,0 E 115 hp a od dzisiaj Audi A4 B7 Avant 2,0 TDI 140 hp.

Pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszystkich może pomożecie mi w podjęciu decyzji chce kupić audi z 3.0 Tdi 326km rok od 2013 w górę i zastanawiam się nad A7 lub A6 allroad, może macie jakieś doświadczenia porownania, albo poprostu polecicie konkretne auto.

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam wszystkich.

Jestem posiadaczem AUDI A6 2.0 TDI z 2008 roku.

Jestem z Gorzowa Wlkp.

Mam nadzieje że wiedzą zdobytą przy Audi będą się dzielić wszyscy forumowicze i że uda mi się też komuś pomóc.

Opublikowano
Dnia ‎09‎/‎04‎/‎2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam wszystkich uzytkownikow audi.

Mam na imie Marcin. Od pieciu lat jezdze audi a4 b5 avant 110 kM z 1997 roku.

Opublikowano

Witam mam na imię Irek.

Moje auto Audi A6 C7 2011 , szukam wskazówek dotyczących tego modelu.

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich .

jestem z miejscowości Gostyń,od 2 lat posiadam A8 D3 W12 2005 r.

Opublikowano

Dzień dobry

Mam na imię  Darek  jeżdżę Audi Q5 2.0TFSI

Pozdrowienia  dla Wszystkich

Darek

Opublikowano

Witam wszystkich jestem Paweł

mam Audi a4 b5 z 96 roku od ponad 2 lat

obecnie mam prawie 300tys km ale autko z niemiec wiec pewnie około500-600 ma ale niemiec plakal jak sprzedawał taka furke :]

Opublikowano
Dnia Thursday, April 09, 2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Paweł, mam Audi A4 B6 autko super ale ostatnio dopadły go usterki wieku i zmęczenie. Przebieg 300 tysiakow i wydaje się być oryginalny. Będę wdzięczny za każdą pomoc w diagnozie bolączek. Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć jestem Marcin

Na razie siedzę w salonie na Audi Q7

Teraz trzeba uruchomić jego elektrykę aby był lepszy bajer. 

Opublikowano

Witam. Mój nowy nabytek to A3 8L rok 2002.

a przyokazji to życze wszystkim zdrowych i spokojnych śwąt !!!!

Opublikowano

Cześć.

Mam na imię Marek jestem posiadaczem AUDI A4 B6 1.8T.

Pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2017.

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

witam wszystkich własnie kupiłem a 4 w diselku

Opublikowano

Witam ma na imię Tomek i od trzech tygodni posiadam Audi Q5 2009 2.0 TDI 125kW S-line

Opublikowano

Witam wszystkich

nazywam sie Darek. jestem po 40-ce

Obecnie posiadam Audi Q7 4,2 FSI 2008r USA

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam jestem nowym użytkownikiem audi a8 d2 jestem z podkarpacia pozdrawiam