krzysiek14787 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam mam na imię Krzysiek Od 6 miesięcy jeżdżę audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tczewiak592 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dnia 04/09/2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Mariusz audio a6 c7 2012 wielka Brytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysbol Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich posiadaczy Audi a5 oraz innych cacuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr406 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam nazywam się Piotr latam A3 2.0 150KM pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabos2213 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! 7 jestem Tomek z LHR jeżdżę a6c5 1.9 tdi 110 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejar Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam forumowiczów Jestem z Trzebnicy/k Wrocławia .Jeżdżę Audi Q3 Quatrro 2016 2.0 TFSI 200 KM, wersja Ameryka .Ostatnio pojawił mi się błąd 116F13 opisany jako: Antena układ zezwolenia na wejście i uruchomienie. Wyświetla się kluczyk na desce.Proszę o podpowiedż jak ją można usunąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel31 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, Od października jestem posiadaczem a6 c7 2.0 TDI. więc w końcu warto się przywitać. Moje pierwsze audi więc zobaczymy jak będzie śmigać, a łatwo nie będzie miało :-) Witam wszystkich i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanibal10 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam ! Jestem Rafał. od Poł roku posiadam Adui a4 b6 , 2003 r 1.9 TDI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEMON Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam, mam na imię Wojtek, ogólnie to jestem miłośnikiem starszych aut z naciskiem na BMW, jednak od kilku lat na co dzień poruszam się Audi. Bmw to serce a Audi to rozum Dzięki za przyjęcie do klubu. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszefekt Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Łukasz jezdże AUDI A6 C6 Z 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxpompa02 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 witam .nazywam się kamil od niedawna jestem posiadaczem audi a8 d2 97r 2.8v6 tiptronik bez quattro woj lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: witam!!!! posiadam audi a4 b5 98 rok i maly klopot moze ktos mi pomoze lubie to autko choc jest stare i jak wiadomo zeby bylo trzeba o nie dbac wiec sie staram jestem z tych woj slaskie Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1807 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek2402 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 hej nazywam sie jarek posiadam audi a8 d2 2.5tdi tiptronic 1998r jestem z pod wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazwa_usera2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_zdw Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam mam na imię Dawid mieszkam w Zdunskiej Woli woj. łódzkie jeżdżę audi a 4 b6 2.0 z 2004r pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysieks1976 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam mam na imię Krzysztof i mieszkam w Bielsku-Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtexj23 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Wojciech od dzisiaj jestem szczęsliwym nabywcą Audi q5 2012 2.0 tfsi 211 km ze skrzynia automatyczną stronik 6 biegów bardzo sie ciesze że jest takie forum i chcę do niego należec żeby dzielić sie informacjami na temat tego auta pozdrawiam Wojciecxh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreft80 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Mam na imię Krzysiek wczoraj kupiłem A3 8L 1,8 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supreme Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedobrzyc Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 witam serdecznie. jeżdżę Audi A 3 z 2005 roku, jestem z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RandallPL Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Nazywam sie Adrian, jeżdże A4 B6 z 2002 roku i pragnę sie dowiedzieć kilku istotnych rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedGrouse Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikmatik999 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam Mam na imię Mateusz, posiadam Q7, bardzo dobre forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanS Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam, Mam na imię Bogdan. Właśnie stałem się posiadaczem Audi A6 C7 w Dieslu. Szukam porad i plików do pobrania. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi