janusz0_1 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam. Nazywam się Janusz jezdze audi q7 3l tdi Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Rogalski Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dnia 2009-04-09 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich użytkowników forum Klubu Audi Mam na imię Darek i mieszkam w Katowicach. Po wielu latach użytkowania BMW dzisiaj podjąłem decyzję o zmianie marki i w przyszłym tygodniu odbieram AUDI A6 C7 AVANT z 2014r. Jestem przekonany, że to dobra zmiana i liczę na Waszą pomoc w razie potrzeb. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebamet Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam Zakupiłem niedawno A3 2001r bede jeździł po śląsku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLITO 2005 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć wszystkim Audi A4b7 1,9 bke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpog Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam wszystkich, Właśnie czekam na odbiór A5 i nie mogę się już doczekać . Jestem z Warszawy. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barakas1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dnia 2009-04-09 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Mam na imię Krzysztof mieszkam w Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo26 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Siema. Jestem Tomek i cieszę się,ze tu trafiłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć, jestem Mateusz jeżdżę a6 c5 allroad 2.7TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietkowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Hello jak sie macie w nowym roku, witam wszystkich audiarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinflash Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 I am Marcin. Audi TT 225 HP od dziesięciu lat za sterami. Żona Q7 za sterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasto1 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam mam na imie Radek córka od niedawna jeździ Audi A6 2,5 TDI Avant stąd moja obecność wśród Was. osobiście jeżdżę passatem b4 1,9 TDI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romi58m Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam, Mam Audi a4b6 2.o benzyna 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadio1980 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Siemanko nazywam się Arek od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b7 z 2007 s-line quatro.Obecnie pracuje w woj. Świętokrzyskim przy układaniu instalacji światłowodowej.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
word00 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam , Dominik lat 25 Tydzień temu kupiłem audi a4b6 2001 Musze przyznać ,że chyba najlepszy wybór jakiego mogłem dokonać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki125333 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Łukasz od 2 lat smigam a4 b6 1.9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackhole33 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Czesc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos75 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich Na imie mam Karol Jezdze AUDI A4 3,0TDI S-LINE QUATTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOJ72 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam wszystkich . Mam na imię Romek jestem od niedawna posiadaczem audi a4 b7 88kw 2,0l diesel wcześniejsze egzemplarze to vw golf od 1 poprzez 2 i 3 do 4 wszystko w dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwaszko Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam Wszystkich Audi-maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokki007 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam, Jakub - Audi A4 B8 4.2 FSI benzyka 2015. Nie polecam nikomu pochodze z Trojmiasta, prowadzę warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastcom1967 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam, Irek Audi A6C7 allroud, Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam Fanów AUDI jestem szczesliwym posiadaczem AUDI Q5 2009 disel 170km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libaseba Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Mam na imię Michał. Mam 25 lat. Od roku jezdze audi Q5 2.0 benzyna. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Libaseba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekflash Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 hej, mam q5 i jestem sobie radek z Łodzi. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Kawalec Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Czesc, Irek z Wrocławia, jeżdze A5 2.0 diesel quattro z 2015r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi