^Green^ Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich xD Jeżdzę od 2 lat A3 8P 2.0TDI. Spełnione marzenie posiadania 4 kółek Kto raz spróbuje, ten już nie zrezygnuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamcio Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich, Audi A6C7 avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam wszystkich . Mam na imię Dawid , od miesiąca jeżdzę Audi A6c6 3.2 quattro 2005r wczesniej A6c5 1.8t 80b4 2.6quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindaril Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam serdecznie mam na imie Adrian , własnie kupiłem A6 avant 3.0 tdi quattro i zamierzam dowiedziećsiemaksymalnie duzo o tym autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbie Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam Jestem Marek i jeżdżę A6 C7 Avant 3.0 Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldar Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Hej, jestem Krystian. Edytowane 19 Września 2018 przez Eldar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiej Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam , mam na imię Krzysztof posiadam 80 B4 1.9tdi w avancie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia2502 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam, Nazywam się Monika. Od miesiąca jeżdżę Audi A8 2002r. Mieszkam w Lubinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_t Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam. Tomasz z Żyrardowa. Od niedawna w posiadaniu A3 8P 2.0 FSI. Wybór ze względu na mody w postaci uzyskania "przyzwoitego" ciśnienia dBdrag. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek2000 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć. Mam na imię Marek i od roku jestem posiadaczem Audi A6 C5 Avant 4.2 V8, witam wszystkich. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Marek2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simpleman Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam, od niedawna posiadacz S8 D2 40V. Zalozone LPG EuropaGaz. Na stanie jest tez A6 C5 Avant 2.7 bi-turbo, tez w gazie. Aut nie naprawiam juz sam. Po kilku probach napraw doszedlem do wniosku, ze taniej wychodzi oddac auto do profesjonalisty niz naprawiac wlasne bledy. Ale nadal lubie wiedziec co wymaga naprawy i jak to zrobic. Ztad wizyta na forum klubu audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbas88 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam, nazywam się Kuba. od niedawna posiadam Audi A3 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siekla Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Hej Wszystkim. Miłośnik 4 kółek - obecnie a6 c6 avant quattro i a6 c7 avant quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGiovanni Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Cześć, Jestem Janek, dziś po pracy odbieram moje Audi A4 od kolegi! Bardzo się z tego cieszę! Będę zwijał asfalty kujawsko-pomorskie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslaw Balcerzak Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dnia 4/9/2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich serdecznie mam na imie Jarek mieszkam w Irlandii . Od kilku dni jestem posiadaczem Audi Q3 . Dnia 4/9/2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich serdecznie mam na imie Jarek mieszkam w Irlandii . Od kilku dni jestem posiadaczem Audi Q3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon1910 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 witam. Jestem Kamil od niedawna szczesliwy posiadacz A3 1.9 Tdi 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad7 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam od miesiąca mam audi A6 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek kądziela Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 witam mam na imie Leszek jestem posiadaczem audi a4 b7 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeku Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek, mieszkam we Wrocławiu i właśnie nabyłem Audi A6 C7. Jest to moja pierwsza przygoda z Audi i mam nadzieję, że będzie udana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_tw Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam wszystkich AUDImaniaków. Mam na imię Szymon i oczywiście jeżdżę Audi - A6 c7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klos Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam na imie mam Jarek właśnie dzisiaj nabyłem Audi A3 1.6 benzyna 102ps 2008 rok przebieg 39.700 km servisowane od pierwszego właściciela ps.może jakieś opinie o tym autku od właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Janusz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam! Mam na imię Janusz jestem posiadaczem Audi A6 1.9 TDI rok 2002 silnika 96KW (131HP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoN75 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Wszystkich. Po wielu latach przygód z różnymi modelami volvo niedawno przesiadłem się na A6 C7 allroad AD2013 biturbo i poszukuję do niego instrukcji po Polsku. W następnych postach podzielę się wrażeniemi z użytkowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciol Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Mam na imie Marcin Od dłuższego czasu przyglądam się A4 B5, dlatego też założyłem konto by dowiedzieć się coś więcej o tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzezin Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam. Mam na imię Kamil, nowo upieczony posiadacz A4 B6 (2002r) Avant ALT 2.0 + LPG Stag, z fabrycznym sportowym zawieszeniem. woj. Kujawsko-pomorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi