Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem Darecki Darek Dariusz z tej strony:)

młody staż w marce Audi

Śmigam sobie Audi A4 B7 z rocznika 2006 Z silnikiem 3.0 TDI:lol:

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Darek,jeżdżę espacem II ale już niedługo a6c7 3,0tdi 313 ps.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem dumnym posiadaczem już drugiego audi a4, b5 1.8 i b7 2.0tfsi

Opublikowano

Witam!                                                              Jestem Michał!                                              POZDRAWIAM!!!

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam wszystkich pierwsze km za mną , Q5 super jazda :)

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano
Dnia ‎2009‎-‎04‎-‎09 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Witam wszystkich. Aktualnie jeżdżę Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 2016. Pozdrawiam

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

witam  jestem Dawid n codzień  pomykam audi a4 b5  pozdrawiam 

Opublikowano

Witam serdecznie !!!

Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem "władcy pierścieni " pod znakiem Q5, pozdrawiam wszystkich :P

Opublikowano

Hej! Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 Avant 2.0 ALT z 2004 roku. Co prawda miał być wymarzony S-Line 1.8T, ale realia rynkowe nieco zredukowały moje ambicje :). Ten z resztą też jest świetny, zwłaszcza po przesiadce z Opla Vectry B diesla... Pozdrawia Tomek z Warszawy