Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Marek z pomorza. Od niedawna właściciel AUDI A6 Quattro 3,0 Tdi 2016,

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM JUREK

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nazywam się Andrzej jestem z woj.Podlaskiego. Posiadam Audi A6 C6 2,4 benzyna+gaz z 2005 roku oraz Audi 80 B3 1,8 benzyna z 1991 roku. Jestem wiernym zwolennikiem Audi a w mojej rodzinie są jeszcze inne modele z grupy Audi.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano (edytowane)

Obraz2.thumb.jpg.39a67ae42488048dd74e02e6ec0c2b21.jpgWitajcie 

Mam na imię Piotr i od grudnia 2015r jestem posiadaczem czarnego Audi Q5 z 2009 r diesel 2.0 170KM. Jest to 2 zima i jak na razie  autko nie zawodzi mnie jak na razie w czasie porannego rozruchu i ogólnie podczas calo rocznej eksploatacji. Jestem tutaj nowy na Waszym forum ale sądząc po pozytywnych komentarzach innych użytkowników myślę że i mi się spodoba u Was i będziecie mogli mi w razie jakiś pytań. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Zamieszczam zdjęcia mojego Audi 

Pozdrawiam 

Obraz1.jpg

Edytowane przez medyk1982
  • Upvote 1
Opublikowano

Cześć,
zarejestrowałem się aby wesprzeć teścia przy jego Audi A4 B7. Dziękuję za solidną kopalnię wiedzy!
Z serdecznym pozdrowieniem,
Tomasz z travnik.net

Opublikowano

Witam Wszystkich

Świeżo upieczony posiadacz Audi Q5 2,0 T z Darłowa - Pozdrawia

Patryk

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Od 10-ciu lat mieszkam w UK, od około roku jestem użytkownikiem Audi a4 b7 2006r 2.7 TDI 177KM czerwone S-line 

Opublikowano

Witam

Od kilku lat jeżdżę Audi , zaczałem od S 6 4.2 avant ,a teraz przesiadłem sie Q7 3.0 tdi na Q7 6.0 tdi 

Pozdrawiam

Mateusz

Opublikowano

Cześć,

Paweł, dumny właściciel dwuletniej A6 C7 na 245 kucach i 3,0 litrem w plecaku....

Opublikowano

Wtam z tej strony Rafal tydzien temu zakupilem Audi a4 b7 1.8t, w garazu posadam rowniez a3 8l 

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników,

kilka razy miałem już różne modele audi, i po kilku latach wróciłem do marki.

Pozdrawiam

Maciek