Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów Audi ,nazywam się Marcin ,zaczynałem od A4 potem A6 a obecnie posiadam Q7 .Chciałbym dowiedzieć się do Was wiele ciekawych informacji na temat tego modelu. Pozdrawiam Wszystkich .

Opublikowano

Wita wszystkich Tomasz z Łodzi.

Od 7 lat jeżdżę A6 Avant 2.0 diesel z 2006 r, a teraz mam A6 Avant 3.0 quattro 2015.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

TH 

Opublikowano

Witam. Jestem Rafał. Od miesiąca posiadam audi a4b6 2.0 +Lpg.   Na forum będę szukać ciekawych tipów odnośnie mojego autka.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam z tej strony Artur albo po nicku Kowal83 jeżdżę Audi a4 b5 1.9 tdi z 1999 roku obecnie mieszkam w Krakowie. Moją audiczką jeżdżę już 6 rok jak do tej pory nie narzekałem i do tej pory narzekał nie będę ale pojawił się u mnie poważny problem ale o tym w innym poście bo ten jest powitalny i nie chcę na początku podpaśc :D także jeszcze raz wszystkich witam i życzę udanej i miłęj współpracy i konwersacji Pozdro.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Aśka.  Mieszka w Nysie. Własnie zostałam szczęśliwą właścicielką Audi A6 z 2013 roku.

Mam nadzieje że znajdę tu pomoc i wiele cennych rad

Opublikowano

Cześć jestem Władek Posiadam Audi A4 od tygodnia, i to jest moje pierwsze Audi 

Opublikowano

czesc, Jestem Oskar, jezdze Audi a6 c7 fl 3.0 tdi 218km , wczesniej jezdzilem a6 c6 3.0 tdi 224km. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów!!!

Opublikowano

Cześć jestem Dariusz 

zamieszkuje woj. Podlaskie

Jako mój pierwszy samochód miałem audi 80 b4 2.0 B+G a po roku zmieniłem na audi a4 b6, sedan, 1.9 TDI  (To Dopiero Idzie)

i już tak się wożę dwa lata i mam nadzieję że tak zostanie jeszcze na bardzo długo. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam się Piotr 
Jeżdzę od 2 lat Audi A4 B5 1999r 1.6 Avant 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam,

mam na imię Kamil, od prawie pół roku Audi Q3 2015, 2.0 tdi, S-line, 184km,

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Na imię mam Paweł.

Moje Audi to A4 B6 2.0 benz/gaz, 2002 rok w sedanie.

Mieszkam w woj. pomorskim.

Pozdrawiam wszystkich.