Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mieszkam w Warszawie. Jak chyba wszystkich tutaj sprowadziła mnie pasja do samochodów AUDI. Aktualnie poruszam się A8 D3 4.2TDI

Opublikowano

Witam,

Od miesiąca mam przyjemność jeździć Q7. Na razie same pozytywy. Mam nadzieję, że to się nie zmieni ...

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć jestem Cezary i na codzień użytkuje Audi S5

Opublikowano

Witam,

Jestemple studentem z Bydgoszczy i jeżdżę audi a6 c5 2.8 193 km z instalacją stag lpg

Opublikowano

Witam,

niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A5 :)

pozdrawiam wszystkich

Michał

Opublikowano

Witam, od kilku dni jestem posiadaczem czterech pierścieni w wersji A8 D2

pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, Adam, Warszawa

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam na imię Grzesiek po raz pierwszy na forum mam nadzieje że na forum każdy znajdzie coś dla siebie pozdrawiam

Opublikowano

Witam nazywam sie Tomek jestem z woj. Małopolskiego  jestem posiadaczem audi a4 b5 1.8t quattro pozdrawiam 

Opublikowano

Witam nazywam Robert

od roku jezdze audi A6 C7 Avant w diesel 2 litry 190 km

mieszkam w Bydgoszczy

pozdrawiam