Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich . Mam na imie Szymek ,jezdze Audi A4 B6 1.8 T , 150 km  z 2002 roku . Jest to najlepsza marka samochodow na rynku. Polecam Wszystkim i pozdrawiam .

Opublikowano

Witam 

Witek

Bolesławiec

Audi Q7

2008 rok

S-line

CASA 240 KM

pozdrawiam

Opublikowano

Witam, co prawda obserwowałem forum od paru lat ale gdzieś zapodziałem dane logowania, ale co tam jeżdzę A6 combi z 2002r, Tiptronic 2.5 TDI 180KM  od 10 lat, to jest pierwsze auto którego nie muszę spawać!!! poznałem już je trochę i ponaprawiałem też, Wiele pomocy z forów AUDI ale i wlasnej inwencji. Nieraz niektóre wynalazki doprowadzały mię do pasji ale i tak lubię to auto.....dlaczego....??

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

siema jestem  mirek od tygodnia stalem sie posiadaczem audi a 3 1.6

Opublikowano

Witam. Mam na imie Adam. Od kilku miesiecy uzytkuje Audi A4 B7 Avant. Wersja z siknikiem diesla 2.0 140 KM o kodzie BPW. Skrzynia automat.

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam na imię Łukasz, planuje zakup Audi.

Pozdrawiam wszystkich

Edytowane przez jazzyman1
Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 08:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Dziękuję za przyjęcie mnie do szanowego grona Klubami.pl.

Opublikowano

Serwus!

Na imię mam Krzysiek, mieszkam w Łodzi, jeżdżę Audi A4 1.8t 163ps. 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Siemanko:) nazywam się Czarek, jeżdżę audi a4 b5 1.8t. Jestem z Bieszczad :)

Pozdro :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Z tej strony Michał, jestem z Olsztyna, od miesiąca jeżdzę Audi Q5 3.2 2009 r.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam klubowiczów!

Jestem Łukasz. Posiadam audi a6c5 w dieslu. Liczę na owocną wymianę informacji na temat audi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imię Sławek. Od miesiąca jestem właścicielem Audi A4 B6 Avant 2,0 benzyna. Pozdrawiam.