Audi A3 8P Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Adrian. Jestem z Iławy ( Warminsko-Mazurskie) . Aktualnie mieszkam i pracuje w DE. Od 2 lat jeżdżę Audi A3 Sporttonic 1.9TDI 8P KM 105(77) . Mam nadzieje ze dzięki temu forum dowiem się jeszcze więcej o marce Audi . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzybrz Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Hej Jerzy, jeżdżę od 2 dni Q3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublot Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Witajcie, nabyłem świeżo Audi A3 8V Sportback. Z racji tego ze auto ma w sumie wszystko to nie szukam modów, zaś z racji młodego wieku raczej sie nie bedzie psuć ;-) ale poszukuje instrukcji obsługi so tego modelu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidopiotr@gmail.com Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dzien dobry. audi q3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milordo Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Witam , tym razem mniejsza miejscowość bo Kowary się kłaniają Od 4 lat jeżdżę audi A6 C6 i obym jeździł jak najdłużej hehe silnik oczywiście 2.7Tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt84 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Witam. jestem Piotr I będę już niedługo w posiadaniu a6c6 2007 . Ale jest jeden problem który muszę z wami omówić temat to silnik 2.0 tdi . Nie mam zamiaru szaleć z prędkościami myślę o rodzinie, auto odkupić mogę wujka 1 właściciela od roku 2007 wszystko serwisowane super stan. Pytanie mam bardzo ważne czy mam się bać. Bo opinie są różne co do tego silnika wiem że wtryskiem nie są CR. Proszę o opinie kogoś kto już takim autem jeździł bo opinie pantoflowe mnie nie interesują bo wynika z takich że wszystkie dosłownie silniki 2.0 się tylko psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooy Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Witam. Jestem Tomek Posiadam Audi A3 8V 2013/2014 r 2.0 TDI seryjnie 150 KM (obecnie 180 KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpiotrek Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam Mam na imię Piotrek Jeżdżę Q7 3.0TDI. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikermen Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomamar Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam. Jestem Marcin. Jestem nowym posiadaczem Audi A6 C7 z 2014 roku, z silnikiem 2.0 TDI 190KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesjolisia Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam. Jestem Grzegorz. Jestem nowym posiadaczem Audi A4 b8 s-line z 12.2014 roku, z silnikiem 2.0 TDI 150KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyadin Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam, Adrian Zaszalałem Q7 3.0 TDI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.konieczny Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Tomasz Konieczny Audi q3 2.0 177 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregosh Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Grzesiek nowy właściciel Audi A4 B7 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikogor Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam. Michał, A6 C7 na razie bezskutecznie staram się znaleźć instrukcja po polsku, ale auto jest świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakjaw23 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam, mam na imię Jakub i jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A6 C7 Allroad 3.0 TDI 313KM. Super połączenie auta rodzinnego z dynamiką i osiągami auta sportowego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna 18 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam, mam na imię Anna od roku jeżdżę Audi A6 C5 super autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek74 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam, Mam na imię Marcin, moje obecne auto to Audi A6 C6 2.4 benzyna ale przymierzam się do Q5 2.0 TFSI!!! Jestem z Józefosławia k.Warszawy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aggi Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nazywam sie Agnieszka, i jezdze Audi A7, S-line - quattro z 2016, uwielbiam swe auto bo jest naprawde bardzo komfortowe na dlugie podroze, pozdrawiam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtr1400 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam wszystkich, jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaS1988 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witam, jestem Kuba. Przymierzam się do zmiany mojego paska b5 1.8t na a4b6 1.8t lub 2.4 V6. Pozdrawiam całe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Garbusek Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Hej, od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 Avant combi 3.0 Tdi. Mam nadzieję że klubowicze będą wspierać dobrą radą, że gdyż jest to moje pierwsze audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martusiek Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Hej, mam na imię Marta, obecnie mieszkamy w Radziejowicach i poszukujemy właśnie Audi dla naszej rodzinki pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek 001122 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam wszystkich serdecznie jestem użytkownikiem A3 2,0 Tdi 2012 chyba będę miał sporo pytań, ale to nie dzisiaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekk45 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam kolegów.Mam problem ,po wymianie przepływomierza ,samochód audi A4 1.9 TDI -130KM stracił przyspieszenie powyżej 1900obr/min.Wtryski sprawdzone są dobre , turbina dobra ,zawór N75 też dobry.Co może być przyczyna , czy może to robić np. zawalony katalizator ,czy jakas inna przyczyna.Prosze o pomoc , mechanik też sam juz nie wie co jest.Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi