Michal182 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam wszystkich pasjonatow czterech pierscieni sam w ostatnim czasie zostalem szczesliwym posiadaczem pieknego egzemplarza A8 D2 4.2 z 96 roku.dlugo szukalem tej jednej jedynej i w koncu znalazlem swoja laleczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_CK Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Siemka Tomek z tej strony aktualnie posiadam audi a4 b7 sline z 2007r super samochodzik 140km diesel automat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam, od tygodnia posiadam Q7 2008r, wpadłem tu bo muszę ogarnąć tą bestie , mam nadzieje że znajdę tu pomoc. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optiv_sl Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 WiTaM !!! ... Hmm.... Moja Pasja to...... ....nie zgadniecie AuDi !!! zaczynajac od roznych Autek to od 12lat tylko Audi i wszystko co zwiazane z ta Marka !!! Od A4, A3, A6, i teraz A6 C7 . Z checiom poslucham opini od innych uzytkownikow Pozdrawiam Rafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaarex Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Cześć, Marek. Audi S3 2009.Od 2 miesięcy ;). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mufi233 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomnik Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Siema Tomasz z tej strony, posiadam od niedawna Audi A6 C7 mam nadzieję że wyciągnęła tutaj parę istotnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzemoni Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Witam Jestem z Krakow i jeżdżę audi A5 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrej Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie posiadam audi a3 8v limuzin 2013r potrzebuje zmienić żarnik D3S w przednich leflektorach bi xenon i mam pytanie czy muszę ściągnąć przedni zderzak ? Czy po ściągnięciu będzie problem z założeniem oraz dopasowaniem proszę o pomoc pozdrawiam Edytowane 7 Października 2017 przez Andrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg45 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam, Grzegorz moje 1 Audi, od razu A8 z 2012r będę wdzięczny za wszelkie dane i pomoc. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankk6 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam wszystkich forumowiczów serdecznie. Mam na imię Krzysztof i jeżdżę Mazdą 3, ale mam też nowo nabytą A4 B6 2004. Szukam schematu elektryki do tego autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsto Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam wszystkich użytkowników portalu. Jestem z miasta Łodzi. Jeżdżę audi A5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssnh Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek63 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 witam mam na imię Staszek .Posiadam od nie dawna Audi A6 c5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio5 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam serdecznie. Nazywam się Bogdan i jeżdżę Passatem B6 1.9 TDI a od wczoraj moja żona jest posiadaczką Audi TT 1.8T quattro180km 2004r. Generalnie jest to pierwsze Audi w rodzinie, także napewno będę potrzebował pomocy a i z biegiem czasu również będę służył pomoca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sproket76 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam mam na imię Przemek. Jezdze A6 c7 avant Witam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felgido Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam, Adam z Audi b7 1.9 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryktkw Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Witam Patryk z Poznania audi a4 b7 1,9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredro91 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Cześć, jestem Mateusz mam 26 lat. Mieszkam na mazurach i akutualnie jeżdżę a6c6 2.8 wersja 210KM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi1991 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 On 4/9/2009 at 9:17 AM, Klub Audi PL said: Witam. Jestem Krzysiek. Obecnie mieszkam w UK i wlasnie zostalem nowym posiadaczem Audi A6 C7 z 2015 roku w wersji AVANT 2.0 TDI CR 190 KM S-LINE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_a_y_s Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Hey jestem Kamil jestem posiadaczem Audi A6 C7 z 2015 roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XStrawberryX Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam nazywam się Agnieszka. Od dluższego czasu jestem zwolenniczka Audi oraz posiadaczka Audi a3 w benzynce. Mam nadzieje ze na tym forum znajdę wiele pomyslow i porad od innych posiadaczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam wszystkich fanów audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docg Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam, mam na imię Maciek, jeżdżę Audi A3 8V 1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyb7 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam, Marcin, mam Audi A4 B7 Avant 1,6, 102 KM, benzyna,2006 r. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi