Sylwek64 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witam. Mam na imię Sylwek . Jeżdzę A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr9609 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)) Mam na imię Piotrek i od 3 miesięcy jestem posiadaczem Audi TT 1.8T. Pozdrawiam wszystkich pasjonatów Marki Audi Piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz 123 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Tomek jeżdżę Audi A6 C7 2012 r mieszkam obecnie w Anglii Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Witam, mam na imię Marcin jestem posiadaczem swojego pierwszego Audi, znalazłem to forum chcąc więcej dowiedzieć się o swoim nowym Aucie. Pozdrawiam Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyunited91 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Witam, Audi A4 B7 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyp Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Dnia 2009-04-09 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam! Przemek z Poznania 35 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRSNCUZ76 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Witam wszystkich zakręconych audi maniaków jeżdzę audi a6 C7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcioxxx Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Siema wszystkim Jeżdzę Audi a3 8l ASV Ambition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi77 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dnia 2009-04-09 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich forumowiczów!! Jestem szczęśliwym posiadaczem i użytkownikiem dwóch super samochodów. Audi A4 B5 AVANT 1.8T Quattro 150KM,Audi A4 B6 AVANT 1,8T Quattro 163KM. Pozdrawiam!! Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moose Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Dzien dobry/dobry wieczór. Andrzej, A3 2,0 TDI 2014, mam go od 4 miesięcy. Druga A3, obie bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teemasz Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 witam tomek audi A6 C6 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joschiq3 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam, Jestem swiezym uzytkownikiem Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziurawy321 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam.Nazywam sie Bartek i tydzien temu zakupilem swoją Audi a3 1.6 101km 1998r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapax0 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witami jestem nowym użytkownikiemaudi a5 hybrid Chciałbym zapoznać się z instrukcją obsługi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELI Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam. Nazywam sie Eli,jeżdżę audi A3 cabrio 2008r. do której potrzebuję pas przedni i belkę. Czy ktoś się orientuje,czy w poprzednim modelu do roku 2008 pas i belka była taka sama,czy w modelu po 2008 8p zmieniła się? Słyszałam rozbieżne opinie od fachowców,więc chciałabym się upewnić. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvi Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Witam. Od pół roku jeżdżę Audi A8 D2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1975 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam Wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Sebastian. Od niedawna jeżdżę Audi Q7, 3.0TDI w automacie z rocznika 2007. Przesiadłem się z Renault :-). Pozdrawiam i życzę długiej, bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy wszystkim posiadaczom Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterso1702 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich pozdrawiam jestem nowy lecz jestem miłośnikiem Audi .Uwielbiam tą markę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuras22 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Cytuj WITAM Nazywam się Piotr jeżdże AUDI A7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1975 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Cześć .Nazywam się Iwona i od 4 lat jeżdżę Audi Q7 ... Uwielbiam to auto a raczej mały czołg Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmonovsky Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam wszystkich! Mam na imię Szymon, Jestem szczesliwym posiadaczem Audi A6 C7 2014 pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btomek Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam. Tomek z Podlasia. Jutro stanę się, mam taką nadzieję, że szczęśliwym posiadaczem Q5. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_molde Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 witam mam na imie Adam,posiadam audi a6 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalnowak77 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 witam. jestem rafal i jezdze audi a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marqq83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam Wszystkim Nazywam się Marek, jestem posiadaczem a4 b6. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi