majki Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Czesc, jestem majki i przesiadłem się na A7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEXXIO Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Cześć, Nazywam się Erwin i jestem posiadaczem Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuszBudzik Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam jestem Arek i od niedawna posiadam pierwsze moje Audi A4 1.8T 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdziadzko Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam serdecznie. Nazywam się Robert. Od 2 lat jeżdżę Audi A5 Sportback. Na forum trafiłem przypadkowo, szukając instrukcji obsługi ale mam plan zagościć tutaj na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taymanek Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Smogur Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam wszystkich użytkowników forum, użytkuję od niedawna Q7 quatro w 3,0l dieslu , mieszkam w kraju i w przyszłości planuję dłuższe podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quenteen Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Cześć, jeżdzę Q7 II , Warszawa. To moje drugie Audi. Wcześniej miałem A4 B8 przez 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpoltorak Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam wszystkich klubowiczów od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Audi - dlatego tu jestem . Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekB Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dnia 2009-04-09 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Miałem 3 audi - obecnie szukam A8D4 3tdi. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Szukam instrukcji do A8 D4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielt83 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam tu Daniel Posiadam a3 8p 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszap1981 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam wszystkich posiadaczy marki Audi. Nazywam się Michał, mieszkam w Bielsku Podlaskim i dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem audi A4 b7. Poszukuję instrukcji w języku polskim ponieważ auto przyjechało z Holandii i kompletnie nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marq5 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Cześć. Jestem nowym użytkownikiem Audi Q5, 2012r, 2,0tdi quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A8 D4 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Cześć jestem Janek , jeżdżę Audi A8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasko15 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Hej Nazywam się Jacek Jeżdże A6 C4 2.5TDI AAT Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawula Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam z Niemiec Posiadam A6 C7 w diesla Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molly111 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam, jestem Artur jeżdżę obecnie Subaru, ale w najbliższym czasie mam zamiar kupić A6 C7 allroad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukaj Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam Klubowiczów, Mam na imię Artur i od jutra wsadzam żonę do Audi A3, 1.6 TDI, mały ale fajny! Sprowadzony z Niemiec, mają zdecydowanie lepiej wyposażone samochody używane! O wrażeniach użytkowania będę pisał pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekbeata Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam , mam na imię Witek . od 2 tyg jestem posiadaczem audi q5 tfsi 2.0 180 KM , auto z 2014 r . Autko obecnie jeżdzi po Przemyślu :-) . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejdupa Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Pozdrawiam z Niemiec ! A5 2014 3.0TDI 245KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian_xx Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, jestem Damian Obecnie jeździe a6c6 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz22 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam serdecznie, Nazywam sie Rafi i jezdze A8 po malopolsce, milo mi wszystkich przywitac! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaiper81 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam jestem z Pomorza posiadam audi a4 b6 2.0 b/g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz123831 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam. Mam na imię Mateusz i od roku posiadam Audi A3 8L 1.8T +LPG AGU z 1999r przedlift. Jestem maniakiem samochodowym i uwielbiam dłubać przy samochodzie. Naprawiam samochód w większości sam i dążę aby pogłębiać swoją wiedzę na temat Audi w szczególności A3. Poprzedni mój samochód to Opel Corsa B z silnikiem 1.4 X14SZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek110485 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karizmo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi