szymon827@wp.pl Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam wszystkich, jestem posinaczej q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam, mam na imię Jakub. Pochodzę Mazowsza i soszuje po drogach nie zawodna limuzyna audi a6 c6 2.0 TDI.. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinm328 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 witam jestem marcin jeżdze audi a4 b6 pozdrawiam wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voxeti Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu0208 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam. Mam na imie Krzysiek, jezdze audi a4 b6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veers Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Cześć, mam na imię Grzegorz, i w przyszłym tygodniu odbieram swoje pierwsze Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosterq Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witajcie. Jestem posiadaczem Audi A3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_bb Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam Forumowiczów, mam na imię Kuba. Kilka lat temu zakochałem się w Audi, miłość trwa do dziś a nawet śmiem wątpić, że się powiększa Obecnie w posiadaniu Audi A5 2.0 tfsi 211km@294km, którym śmiga narzeczona, Audi SQ7 4.2 tdi 414km i 976Nm!!! i od kilku chwil Audi A7 3.0 tfsi jak tylko ogarnę zdjęcia to pochwalę się autkami Mam nadzieję, że będę częstym oraz aktywnym uczestnikiem forum. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RemiS3 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Hejka, Kazek, południe, od niedawna S3 w manualu z 2008 r., poza tym rodzinnie Sharan V6 2005 automat i civic 1,4 ufo Pzr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1986 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam bardzo serdecznie z tej strony Daniel, posiadam a6 c5, liczę na wsparcie w wielu tematach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmetoo92 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam, Mam na imię Łukasz, posiadam A3 8P Sportback z silnikiem 1.9 TDI BKC 2005r. Mieszkam w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre9725 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cześć nazywam się Andrzej jestem z pomorskiego mam audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_z_mielna Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam, Jestem Maciej. Aktualnie poruszam się A4 b7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur89 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwica76 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam! Szósty Audik którym śmigam to Q7 3,0TDI z 2008r., nie da się już Audi zmienić na nic innego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipcia_35 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr83 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam, jestem Łukasz. Mieszkam w Krakowie, jeżdżę A3 8l 1.9 TDI Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebax Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam nazywam sie Wojtek od miesiąca jezdze audi Q5 2.0 TDi 177 KM 14 rok pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noreks1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam. Pierwszą A4 miałem od 2004 roku i jestem wiernym fanem marki. obecnie B7 S-Line . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek_j@wp.pl Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuszewski Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam. Mam 33 lata. Swieżynka za kółkiem. Zacząłem od Audi A3 8L 1,6 benz,101 KM :-) Jak na 17-latka dobrze sobie radzi :-) Pozdrawiam - Łukasz z podlaskiego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK Q5 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam:-) Moje auto to Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł123 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czesc wszystkim. Mam na imie Paweł jestem z Czestochowy zakupilem właśnie A3 8p 2.0 150k mam pare rzeczy do zrobienia jak to po zakupie. Ale wkońcu mam swój "samolot" pozd. dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1128 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Mam na imię Paweł, jestem z Puław. Stałem się posiadaczem Q5 z 2010roku o pojemności silnika 3,2l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel0404 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Notam. Mamma na imie Robert i jezdze Audi a6 c7 z 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi