Brocha Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Wtam . Maciej z tej strony, Wlkp. Posiadacz Audi a4 b5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIGOTERM Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam Posiadam audi Q5 3.0 d od dwóch miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland1984 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam. Jeżdże Q7. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaranujeAudi Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzień dobry motoryzacyjne świry Już niebawem odbieram Audi a3 V8 sedan i będę potrzebował Waszej pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voltaren Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam . Chce wiedzieć wszystko o A6 C7 . Pozdrawiam z daleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whereareyoupl Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan4 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam serdecznie,latam obecnie a 6 c7,jest ok,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodkii22 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam jestem Staszek mam audi a 6 c7 2013 rok obecnie jestem za granica kraju pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flem Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Cześć Patryk z tej strony. Właśnie nabyłem dobrze zachowany egzemplarz Audi A4 B6. Jestem z Dolnegośląska. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topsecret68 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam. jestem Rafał. Jestem z 3 miasta, i przymierzam się do zakupu q5. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionking Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Siemka, Witam wszystkich Jestem posiadaczem Q7 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackjack Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich jestem jack ,jeżdzę A6C5 2,5 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi7717 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem robi7717 jeżdżę Audi A4 1,9 TDI 2003rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgm.roger Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam. Mam na imię Roger i przez to że, cztery pierścienie robią wrażenie mam AUDI A6 Awant 1.8 T Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinx Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam jestem Kajetan . Jezdze Audi A3 . Obecnie przebywam na stale w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ginter Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam. Byłem posiadaczem audi 80 B4,potem audi A4 B5 .Mam obecnie audi A4 B7 kombi 1,9TDI avant.Mam prośbę,potrzebuję instrukcji tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewsonik Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam Od 2010 roku jestem szczesliwym posiadaczem A6 C5 2.8 V6 z lpg. Planuje zmienic na model C6 po lifcie, tylko jeszcze nie wiem na jaki motor sie decydować i jak kupic bezpiecznie aby nie trafić na kręconego mocno i wyeksponowanego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z_pieniak@o2.pl Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam Zbyszek od 2 lat jeżdze audi A4 B5 Avant 1.6 ADP benzyna 1995r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loot Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 cześć za tydzień - dwa odbieram A6 C7 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akerman Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterPolo Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Siema, A5 Coupe WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metus Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witajcie, Jestem szczęśliwym posiadaczem Toyota RAV4 2016 HYBRID ale... lada moment będę także posiadaczem Audi Q7 2017. Byłem zawiedzionym właścicielem Sharana 1,9TDi 130KM - od nowego. Psuło się makabrycznie... wszystko. Rdza wylazła bardzo szybko. Po złych doświadczeniach z VW stwierdziłem, że tylko japońskie auta - stąd RAV4. Po roku użytkowania jestem mega zadowolony ale.. potrzebowałem czegoś większego, na 7os. Wybór padł na Q7. Ciekawe czy będę równie zadowolony jak z RAV4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kragmat Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Cześć Jestem Krzysztof mam Audi a3 8p 1.6lpg 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpaero Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Zainteresowany Audii TT coupe, poszerzam swoją techniczną wiedzę o tym modelu. Stare pokolenie, chcę wiedzieć jak najwięcej nim kupię. A pewnie i tak kupię raczej kierując się sympatią a nie zdrowym rozsądkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałdz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! witam jestem Michał jezdze a6 c6 2007 r jestem z dolnegośląska jestem mechanikiem samochodowym zajmuke sie głownie grupą vw pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi