Butt-head Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam wszystkich, mam na imię Artur jestem z okolic Bielska Białej obecnie jestem na kupnie samochodu audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wollypat Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam, nazywam się Patryk posiadam Audi 80 b3 z 1991 i właśnie się zastanawiam czy sprzedawać czy inwestować w autko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Wojtek z Gdyni.Aktualnie posiadam audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaztla Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Hello - Kaz wita Was Mam od niedawna Q7 Na razie poznaje to autko, już widzę że zbyt oszczędne to ono nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardwasiewicz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich mam na imię Gerard jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI Q7 2015- 272ps auto jest genialne komfort super, przyspiesza jak na 2135kg masy własnej bardzo dobrze spalanie średnio 10/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_td Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witam. Dawid z Gdyni. A7 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogus9912 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witajcie Jestem posiadaczem Audi A3 8l 1996 1.8 AGN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eutyfron Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 witam jestem Darek od 2005 roku miałem dwa audi 80 b3 1.8 obecnie mam a4 b5 1.8t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike82 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam Michał z tej strony :-) jeżdżé A6 C5 Avant 3.0 V6 quattro z 2002r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1980 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem tu nowy i przymierzam się do zakupu AUDI pozdrawiam wszystkich Rafal Dnia 16.10.2010 o 14:01, Karolekski napisał: Witam. Nazywam się Karol, jezdze oplem vectra B, ale planuje zmianę marki na wymarzone Audi. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liszajek Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam posiadacz Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steciu Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam Marek z tej strony, jestem posiadaczem audi a4 b7, 2004r 2.0TDI Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariuszz Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam, serdecznie kupiliśmy żonie AUDI Q5, ale opisy są po niemiecku. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tej marki samochodu. Dariusz z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groclin Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam audi q5 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker1984x30 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Jestem Daniel mieszkam w Wodzisławiu Śląskim jeźdze Audi A7 Sportback. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki86 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam, mam na imię Łukasz. Jeżdżę audi A4 B6 1,8T w benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari_on Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siemka nazywam się Mariusz mieszkam w Berlinie moje nowe autko Audi A6 C5 3.0 benzyna + gaz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar091 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam, mam na imię Jarek i jestem na etapie szukania Audi A4/A6, mam nadzieję, że forum pomoże mi w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzel Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siemka. Konrad z Suwałk, Q7 3.0. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Audi b6 1.9 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debian Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam. Od roku jestem właścicielem Audi A6 C6 sedan 2.0 TDI 05 rocznik. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawello7 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Hej wam wszystkim! Nazywam sie Paweł, aktualnie jezdze audi a6 c6 3.0 tdi w sedanie lecz powoli szykuje sie na zmiane na audi a8 d3 kub lub niwsze a6 c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawGod96 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam. Nazywam się Paweł jestem ze Śląska dokładniej z Pszczyny. Jeżdżę Audi a6C5 1.8t z 99roku Sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol1982 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam Wszystkich. Piotrek z Gubina. Latam od niedawna Audi Q7 3.0TDI z 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eugkoz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam posiadam audi a4 b6 avant quatro od 2 lat rocznik 2004 jak na razie bezawaryjne odpukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi