kamil20213 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam nazywam się KAMIL Od nie dawna posiadam audi a4 b6 1.8 t. Mam nadzieje ze forum będzie się rozwijać a w raz z nim nasza wiedza o tej marce. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekRKS889 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam wszystkich!:) Mam na imię Michał i posiadam Audi A4B6 3.0 ASN Q AVANT Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adio32 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owlet Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam, Jestem z Pomorza, właśnie kupiłem Audi A4 rocznik 2003. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum dużo cennych uwag jak i porad co do użytkowania mojego samochodu. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozzzz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam serdecznie Audi A3 2011r 1.6 TDi Audi A6 2014 avant 2.0 TDi Mam nadzieje ,ze znajdę na forum sporo ciekawych tematów odnośnie naszej ukochanej marki ;D Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioro1 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Witam nazywam kamil Własnie zakiupiłem audi a4 b6 Avant w dieselku Pracuje w kraju pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeola Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Cześć Od roku jestem posiadaczka Audi q5 z 2009 roku i jest to moje piersze auto! Nie mogłam wybrać lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapaśnikA3 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Witam mam na imie Damian jestem szczesliwym uzytkownikiem audi A3 99 rok 1.9 tdi 90 km od tygodnia mam nadzieje ze bede mogl liczyc na pomoc forumowiczow i vicewersa jezeli bede mogl pomoc to tez sluze pomoca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stimes Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janzajac55 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam jestem nowym klubowiczem Audi PL.Zawód tech-mechanik samochodowy. Jeżdżę Audi A-3 za trzy m-ce odbieram Audi Q5 . Mieszkam w Krakowie. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Audi. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPabi Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Cześć, nazywam się Patryk. Obecnie mam Passata B6 ( te same silniki), ale przymierzam się intensywnie do A4 B8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson 1972 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Jestem Robert, mieszkam w Koninie, jeżdżę Audi A3 8P 2007rok 1,6 102KM BSE. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin007007007 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam Nazywam się Marcin i jeżdzę Audi a6 c6 2.7 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam19 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Jestem fanatykiem Audi.. Kocham każde Audi i nigdy, przenigdy nie kupię innego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PluszowatyDebil Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam. Nazywam się Miłosz. Pochodzę z województwa łódzkiego. Od 2 miesięcy rozbijam się po mieście TT-etką. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza666 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Od 6 miesięcy jestem posiadaczem A4 B5 Avant 2.8 V6 Quattro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasz74 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam. Jestem Wojtek od 13 lat jeżdżę Audi - zawsze A4 :). w tej chwili B8 2.0 TDI 2009 rok. Pozdrawiam użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1979 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam kolegów.Dzisiaj stałem się posiadaczem Audi A6 C7 2011 3,0 Multitronic. Mam nadzieję że wniosę coś przydatnego w temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek0406 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam, od roku jeżdżę Audii Q5 mam nadzieje, ze znajdę tutaj wiele informacji dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Ewcia Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich klubowiczów. Mariusz jeżdżę od 8 lat audi A4 B5 , od dziś B6. Mieszkam na południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr10005 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam Wszystkich miłośników audi, od niedawna jestem posiadaczem A6 2.0 177KM z 2012 roku. Pozdrawiam i życzę szerokości. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martiq Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam mam na imie Marcin z Wroclawia Jezdze Audi A6 c7 3.0 diesel I mam nadzieje ze bede mogl podzielic sie wiedza I dorzucic troche info na tym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patka Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Nazywam się Patrycja i od dwóch tygodni jeżdżę szarym audi a5 sportback z 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoły74 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam nazywam się Mariusz i jestem posiadaczem audi A4 B6 B8, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrafft Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam wszystkich użytkowników Audi A6 i nie tylko Nazywam się Tomasz mam Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI Quattro od Miesiąca pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi