Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się KAMIL

Od nie dawna posiadam audi a4  b6 1.8 t.

Mam nadzieje ze forum będzie się rozwijać a w raz z nim nasza wiedza o tej marce.

Serdecznie pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam,

Jestem z Pomorza, właśnie kupiłem Audi A4 rocznik 2003.

Mam nadzieję, że znajdę na tym forum dużo cennych uwag jak i porad co do użytkowania mojego samochodu.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam serdecznie

Audi A3 2011r 1.6 TDi

Audi A6 2014 avant 2.0 TDi

Mam nadzieje ,ze znajdę na forum sporo ciekawych tematów odnośnie naszej ukochanej marki ;D

Pozdrawiam!!

Opublikowano

Witam nazywam kamil

Własnie zakiupiłem audi a4 b6 Avant w dieselku 

Pracuje w  kraju

pzdr

Opublikowano

Cześć :) 

Od roku jestem posiadaczka Audi q5 z 2009 roku  i jest to moje piersze auto! Nie mogłam wybrać lepiej . 

Opublikowano

Witam mam na imie Damian jestem szczesliwym uzytkownikiem audi A3 99 rok 1.9 tdi 90 km od tygodnia mam nadzieje ze bede mogl liczyc na pomoc forumowiczow i vicewersa jezeli bede mogl pomoc to tez sluze pomoca. 

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Witam jestem nowym klubowiczem Audi PL.Zawód tech-mechanik samochodowy. Jeżdżę Audi A-3 za trzy m-ce odbieram Audi Q5 . Mieszkam w Krakowie. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Audi.

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Cześć, nazywam się Patryk. Obecnie mam Passata B6 ( te same silniki), ale przymierzam się intensywnie do A4 B8 

Opublikowano

Jestem fanatykiem Audi.. Kocham każde Audi i nigdy, przenigdy nie kupię innego auta

Opublikowano

Witam wszystkich. Od 6 miesięcy jestem posiadaczem A4 B5 Avant 2.8 V6 Quattro....

Opublikowano

Witam.

Jestem Wojtek od 13 lat jeżdżę Audi - zawsze A4 :). w tej chwili B8 2.0 TDI 2009 rok.

Pozdrawiam użytkowników forum

Opublikowano

Witam kolegów.Dzisiaj stałem się posiadaczem Audi A6 C7 2011 3,0 Multitronic. Mam nadzieję że wniosę coś przydatnego w temacie. Pozdrawiam

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich klubowiczów. Mariusz jeżdżę od 8 lat audi A4 B5 , od dziś B6. Mieszkam na południu.

Opublikowano

Witam 

Wszystkich miłośników audi, od niedawna jestem posiadaczem A6 2.0 177KM z 2012  roku. 

Pozdrawiam i życzę szerokości.

Piotr

Opublikowano

Witam  mam na imie Marcin z Wroclawia

Jezdze Audi A6 c7 3.0  diesel  I mam nadzieje  ze bede mogl podzielic sie wiedza  I dorzucic troche info na tym  forum. Pozdrawiam 

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam. 

Nazywam się Patrycja i od dwóch tygodni jeżdżę szarym audi a5 sportback z 2010 roku. 

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Audi A6 i nie tylko

Nazywam się Tomasz 

mam Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI Quattro od Miesiąca 

pozdrawiam wszystkich.