Leszek Januszewski Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam, Wczoraj stałem się posiadaczem Audi A6C7 w wersji Allroad z 2013r. Mam nadzieję że długo posłuży Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy234 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cześć wszystkim jestem nowym użytkownikiem tego forum, będzie mi na pewno łatwiej będąc tutaj z wami uzyskując informacje niezbędne do kupienia, sprzedania oraz napraw itp auta. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta90 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thief11 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cześć mam na imię Marcin z Pleszew Jeżdżę Audi a4b6 avant 2.0 ben. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoNs0007 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Cześć! Świetne forum, mam nadzieję, że będzie tu głośniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dzień dobry. Marcin, Q5,EL, po raz 3ci audi i nie ma chyba już chyba sensu więcej robić doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa78 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam Nazywam się Łukasz. Auto A8 D4 3.0 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpalka1 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Cześć, tu Piotr, niedawno stałem się posiadaczem Audi TT 3.2 r. 2004. Pozdraiwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterno1 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam Nazywam się Łukasz, mieszkam w województwie opolskim i jestem użytkownikiem Audi Q7 3.0TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianekm Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam, mam na imie Damian i byc moze za 5 dni bede posiadaczem A6 C7 2.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrkmiec Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! czesc jestem Piotr jeżdżę audi A8 d 4 4.2 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Hummel Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dobry wieczór wszystkim. Kłania się Szczecin. Rejestruje się, choć od dziś to żona jest posiadaczką czerwonego Audi. A4 8E S-Line 1.6, 2007r. Za cholerę nie moge zapamiętać która to wersja w zwyczajowej nomenklaturze. B4, 6 czy 7 choć już zdążyliśmy kupić drugie aluski, a w poniedziałek ubiorę je w zimowe gumy. Teraz jeszcze, rozrząd, zmiana softu na polskojęzyczny i zabawa z rozszerzeniem i aktualizacją navi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Cześć Nazywam się Irek Jestem z województwa śląskiego z miejscowości Brennej Posiadam Audi A6 C6 3.0TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominq5 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 cześć mam na imię Dominik posiadam audi q5 2.0 tdi rok 2009 ciesze sie ze moglem dolaczyc do tego grona mam nadzieje ze duzo nowego dowiem sie o moim modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol brej Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam, posiadam Audi a3 8l, 102 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adia6c6 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! WITAM jestem Łukasz z zachodniopomorskiego jeżdżę a6 c6 2.0 awant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansior78 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam Nazywam się Daniel byłem dumnym właścicielem Audi Q5 jednakże nastąpił ten moment że spełniając swe marzenie stałem się posiadaczem wspaniałego Audi Q7 z 2012 roku Pozdrawiam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika21 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam Jestem Monika mam auda A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clancys Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam! mam na imie Robert od roku jezdze Audi Q5 2011r 2.0 disel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franzm Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Franz i Audi A3 8PA Sportline pozdrawiają wszystkich kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertPol Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Robert od paru dniu jestem szczęśliwym posiadaczem audi Q7. Będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu pdf do wspomnianego auta z 2006 r. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartusiek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witam jestem Bartek od pół roku posiadam audi A6 C7 2.0TDI 177km Z tego co się orientuję posiadam w audi dużo funkcji, których nie potrafię wykorzystać. Mam nadzieję że są tu pomocni ludzie, którzy podpowiedzą co i jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niugas Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 hej, nowy uzytkownik, audi a4 b6 2001 oby sie dobrze woziło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomair Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam, Tomek, Rzeszów, od sierpnia jezdze Audi Q5 3.0 tdi quattro 310HP/676Nm To moje pierwsze audi i pierwsze quattro, wcześniej 3 passaty. Teraz wiem co to 'quattro time' :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wiesław , Pomorskie właściciel od 2 lat A6C6 2008r .Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi