damianpol114 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam, Nazywam się Damian. Od kilku dni posiadam Audi A5 3.0 TDI 240 KM Tiptronic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialkooo Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam Właśnie jestem nowym użytkownikiem audi A5 województwo dolnośląskie mam nadzieje zaczerpnąć trochę info. o aucie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal94 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 31.01.2018 o 19:47, Dantes04 napisał: Witam wszystkich mam na imię Michał jestem z woj. mazowieckiego. Od roku jestem użytkownikiem audi A3 Edytowane 22 Stycznia 2019 przez michal94 korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinn Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam dzięki za dodanie mnie do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro007 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi ,do tej pory jeździłem audi A6 m a obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem audi Q7...Pozdrawiam wszystkich,Koleżanki i Kolegów zebranych na tym Forum ...Arturro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz4 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam. Jestem fanem samochodów marki Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1994 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam nazywam Artur od roku jeżdże audi A6C5 w dieselku pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsiek Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam wszystkich mam na imię Grzesiek jestem z Krakowa. Od dziś jestem użytkownikiem audi Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcgyver Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam Mam na imie Łukasz. Dziś zakupiłem Audi Q7 3.0T z 2014r. Mam nadzieje że długi i bezawaryjnie będzie mi służyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejciu Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam mam na imię Andrzej i jeżdżę audi A3 już 4 lata super auto i ekonomiczne na gazie jestem z Bydgoszcz pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREKLUB Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam jestem Marek. Woj Lubelskie. Trochę późno wpadłem na pomysł dołączenia do tego forum. Od 3 lat jeżdżę a6c5 1.8t ANB. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minaj Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam, i stało się - zostałem posiadaczem Audi. białe Q5 z 2013 r wersja Premium Plus 2.0 TFSI Tiptronic, przypłynęło do mnie z USA taka babska furmanka do wożenia dzieci do przedszkola Pozdro dla wszystkich maniaków tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.kx Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam wszystkich, pozdrowienia od świeżego użytkownika A4 B6 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diuskip Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam wszystkich, obecnie a7 3.0 tfsi, poprzednio a6 c6 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rashio Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam Wszystkich. Jako wierny marce Audi właśnie stałem się posiadaczem Audi Q5. Co prawda nie nowe ale z 2013 roku z silnikiem 2.0 TDI. Potrzebował bym instrukcji obsługi tego modelu gdyż wszystko jest napisane po niemiecku a ja na tyle niemieckiego technicznego nie znam żeby się zorientować o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacR Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam wszystkich. Jestem fanem marki Audi i wierzę że w przyszłości będę mógł się pochwalić swoim Audi. pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4avant2008 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam na imię mi Wojtek prawie od roku posiadam Audi A4 B8 Avant 2008r 2.0 tdi Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszQ5 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Siemanko Nazywam się Janusz, jestem z podlasia Od 12 lat jeżdżę Audi A4 B6, a teraz przesiadłem się na Audi Q5 Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tPR86 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam. Mam na imie Krzysiek i znów jestem posiadaczem Audi - tym razem Q7 4.2 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturgrzywacz Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 witam od tygodnia mam a6c7 imam bardzo wiele pytań pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunaj2 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Witam Jestem Piotr i jeżdżę Audi a4 Edytowane 9 Lutego 2018 przez dunaj2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkoval95 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Karol z Ostrowca Świętokrzyskiego. Na co dzień śmigam moim Audi A3 8L z 96'. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osaa3 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam!!! aktualnie posiadam audi q7 pozdrawiam wszystkich Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekp Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam, jeżdżę audi a4b5 z 1995r. 1.6 benzynka 172kkm :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik69 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Witam Nazywam się Robert Mam AUDI A4 b7 z 2008r Diesel 2.0 140KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi