szaman Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam jestem PiotrekPierwszy raz w posiadaniu auta z Ingolstadt, a już cieszy.Pozdrawiam audi A4 B6 KOMBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1310p Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam Paweł po raz 5 ty posiadacz Audi teraz a8 d2 Prowadze warsztat samochodowy z kolega na Mysłowicach chetnych zapraszam 691 829868 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędker Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam Mam na imię Dawid jeżdżę Audi A3 1,9 TDI w automacie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch1989 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 WitamMam na imię Krzysztof i jeżdżę A4 B6 z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 witam Wszystkich maniakow AUDI mam na imie Jarek i smigam C5 po sląskich drogach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.G Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Siema. Na imię mi Jacek. Auto jak w profilu. To pierwsze forum ujmujące wszystkie samochody Audi z ładnym podziałem na modele i typy. Mam nadzieję na współpracę i miły nastrój również ze strony administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holekpiotr Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich maniaków AUDI. Obecnie jeżdzę A6 C5 i jestm jej bardzo wierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek2000 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 witam jestem arek chcę kupić audi i chciałbym się coś o tym samochodzie dowiedzieć myślę że dzięki temu forum coś więcej się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1luko2 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich serdecznie!Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radnov Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich fanatyków audi, ja pomykam a6 2001 quattro 2.7 biturbo 250 Km. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekj Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam serdecznie mam na imię Arek jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TDI. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeerry Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam jestem Piotrod dwóch lat jezdze audi A4 B6 limuzyna 1,9 tdiPozdrawiam wszystkich właściceli aut z 4 kółkami w logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipeta Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów,mam na imię Krzysiek, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 avant, silnik diesel 1.9 TDI 101KM, rocznik 2002.Mam nadzieję, że moja skromna wiedza również przyda się innym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndreCh Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Hello wszystkim userom .Mieszkam w Belgii i mam na imie Andrzej i jestem fanem Audi od dziecka .Smigam A6 C5 AVF z konca 2004 a w aso 2005 roku .Bezawaryjnosci zycze . Edytowane 23 Stycznia 2011 przez AndreCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgorsk Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam, jestem Jarek.Mam zamiar kupic A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peecet Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Hejaaudi 2.0 T FSI ZOBACZYMY ILE TO WARTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wb1 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 witam jestem wiesia i bardzo lubię audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas1611 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 witam,Jeżdżę a4 b7 w dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jassiu16 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam wszystkich nazywam się Czarek jestem z okolic Warszawy i posiadam audi A4B7 1.9TDI z 2005 roku. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makita Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cześć.Nazywam się Mariusz.Jestem posiadaczem AUDI A4,2.0 TDI z 2005 r.Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corrado Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Witam wszystkich,Jakieś dwie godziny temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Samochodzik cud miód, wcześniej jeździłem VW Corrado (szaleństwa młodości) ale ciągle się psuł, później Skodą Fabią (poprostu środek transportu z pkt. A do pkt. B ), ale jak wsiadłem do Audi to już nie chcę z niego wysiadać. Na dniach dośle jakieś Foto bo samochodzik ma oblędny kolor (grafit-metalik) Edytowane 24 Stycznia 2011 przez corrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harewood Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam wszystkich Na imię mam Paweł i na codzień jeżdże clio 2 ale juz w tym tygodniu zmieniam na a4 b7 więc chciałem dowiedzieć sięczegoś więcej o tym samochodzie i myśle że trafiłem w dobre miejsce,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo28 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 WitamA4 B5 1,8 + LPG, Oławapozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiFan111 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witajcie!Zacząłem sie interesować Audi i trafiłem na to forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi